Brezilyalı Futbolcu Lucio Dantas, Sokaklarda Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Brezilyalı Futbolcu Lucio Dantas, Sokaklarda Yaşıyor

Brezilyalı Futbolcu Lucio Dantas, Sokaklarda Yaşıyor

Brezilyalı yıldızlardan Perivaldo Lucio Dantas, futbolculuk hayatında kazandığı parayı çarçur ettiği için artık Lizbon sokaklarında yaşıyor.

21.11.2013 21:14  Güncelleme: 12:12

Futbol tarihi her zaman kahramanlardan, zaferlerden ya da muhteşem kupalardan bahsetmez. Bu Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Zico için belki öyle olabilir ancak takım arkadaşı için öyle değil.

Brezilya'nın efsane kadrosunun, süper yıldızı Perivaldo Lucio Dantas sokaklarda yaşıyor. Brezilya'nın 1982'de 'Şampiyon kadro' gözüyle bakıldığı takımın bir parçası olan Perivaldo, Zico, Socrates, Eder gibi yıldızlarla oynadıktan sonra kariyeri hiç de istemedi bir yöne kaydı.

CAFU'YA SAĞ KANADI EMANET ETMİŞTİ

Eurosport'un haberine göre; futbolda daha sonra kulüp takımlarında adından söz ettiren Perivaldo, kaynaklarını doğru kullanamadığı ve parasını çarçur ettiği için artık Lizbon sokaklarında yaşıyor. Evsiz bir şekilde. İkinci el giysiler satan bir dükkanın önünü mesken edinen ünlü futbolcunun oğlu Marcelo Sampaio, Avrupa'da, Portekiz'de yaşayan babasının görüntülerini izledikten sonra konuştu ve şunları söyledi:

"Çok üzücü, çok zor. Onun televizyonda hikayelerini izledikten sonra sürekli ağlıyorum. Onu çok kısa bir süre önce bulduk. Brezilya'ya getirmek için uğraşıyoruz" dedi.

YARDIM EDECEKLER

Cafu'dan önce Brezilya'nın sağ kanadını emanet ettiği yıldız oyuncu Bahila, Botafogo, Palmeiras ve Bangu gibi takımlarda oynamıştı. Brezilya kulüpleri şimdi eski yıldızlarını ülkeye getirip eski rahat günlerini yeniden yaşatmak için yardım eli uzatacağını açıkladı.



Brezilyalı Futbolcu Lucio Dantas, Sokaklarda Yaşıyor



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Brezilyalı Futbolcu Lucio Dantas, Sokaklarda Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement