Ceyhan Belediyespor'dan Turgay Demirel'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Ceyhan Belediyespor'dan Turgay Demirel'e Ziyaret

Ceyhan Belediyespor\'dan Turgay Demirel\'e Ziyaret

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i ziyaret etti.

19.04.2013 11:48  Güncelleme: 14:31

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü ve Genel Menajer Fatih Yücel, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i ziyaret etti.

Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Turgay Demirel ile genel bir değerlendirme yaptıklarını belirterek, "Kendisinin önümüzdeki sezonda Kadınlar Ligi için kulüpleri ekonomik olarak rahatlatacak projeleri var. Bunlar hem basketbol adına hem de kulüplerimiz adına olumlu gelişmeler. İnanıyorum ki bu projeler önümüzdeki sezondan itibaren hayata geçecektir" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yıllardır istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden Ceyhan Belediyespor'un, özellikle altyapılara yatırım yaparak Milli takımlarımıza oyuncu göndermesi basketbolumuz adına faydalı işlerdir. Ceyhan takımının bundan sonra da aynı çizgide yoluna devam edeceğinden şüphem yok" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ceyhan Belediyespor'dan Turgay Demirel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement