Cocu'dan Penaltı İtirafı - Son Dakika
Spor

Cocu'dan Penaltı İtirafı

Cocu\'dan Penaltı İtirafı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Atletico Madrid'e penaltılarla kaybeden PSV'de teknik direktör Philip Cocu, maçtan sonra üzgün olduğunu söyledi.

16.03.2016 13:58

SPORCOPE DIŞ HABERLER - UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Atletico Madrid'e penaltılarla kaybeden PSV'de teknik direktör Philip Cocu, maçtan sonra üzgün olduğunu söyledi.

Maçın ikinci yarısında sistem değiştirdiklerini söyleyen Cocu, "İkinci yarıya sistem değiştirerek çıktık. Savunmayı 5'ledik. Bunun bazı zorlukları vardı ancak rakip çok şans yaratamadı. Sonra oyun içinde yine bazı değişiklikler yaptık ve bunu iyi kontrol ettik" şeklinde konuştu.

20160316_2_14777945_6336361_Web

Oyuncularının gösterdiği performansla gurur duyduğunu söyleyen Cocu, "İçimde burukluk var ancak bir yandan da takımımla gurur duyuyorum. Biz Atletico'ya karşı 2 maçta da iyi oynadık, özellikle bu akşam. İyi bir taktik uyguladık, çok iyi mücadele ettik. Çeyrek finale çok yaklaşmıştık. Bu yüzden hayal kırıklığı içindeyim" dedi.

Narsing'in penaltısını de Jong'un atacağını ancak ağrıları yüzünden değişiklik yapmak zorunda kaldığını açıklayan Hollandalı çalıştırıcı, "De Jong'un her iki bacağında da kramp vardı. Bu yüzden mecburi değişiklik yaptık. Guardado'nun da sorunları vardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Cocu'dan Penaltı İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement