Dünya Kupasındaki Kararlar Bölge Hakemlerine Gösterildi - Son Dakika
Spor

Dünya Kupasındaki Kararlar Bölge Hakemlerine Gösterildi

Dünya Kupasındaki Kararlar Bölge Hakemlerine Gösterildi

Dünya Kupasında alınan kararlar Diyarbakır Dicle Üniversitesinde verilen seminerle bölge hakemlerine gösterildi.

19.08.2014 16:49  Güncelleme: 16:58

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda hakemlerin müsabaka esnasında verdiği kararlar Dicle Üniversitesi'nde düzenlenen seminerle bölge hakemlerine eğitim olarak sunuldu.

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu'nda başlayan seminerin açılış konuşmasını yapan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eğitimcisi Mehmet Doğan, Dicle Üniversitesi yönetimine, görevli hocalara ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne TFF adına teşekkürlerini sundu. Bugüne kadar gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Doğan, Dicle Üniversitesi'nin bilimsel bütün aktivitelere seve seve ev sahipliği yaptığını, bunlarında kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

İki gün boyunca sürecek olan sempozyuma, Merkez Hakem Kurulu 13. Bölge Sorumlusu Hamza Işın, Kurul Üyesi, Serhat Çakı, Atletik Test Koordinatörü Doç. Dr. Ali Kızılet, ASKF Başkanı Remzi Dayan, Diyarbakır İl Hakem Kurulu Başkanı Aykut Gençoğlu, TUFAD Başkanı Samet Karakuş, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Milli Takımlar Bölge Antrenörü Mehmet Budakın, Süper Lig Hakemi TFF, HGD Diyarbakır Başkanı Dicle Üniversitesi Öğretim Elemanı Nihat Mızrak ve Bölge İlleri Hakem Başkanları ve Dernek Başkanları katıldı.

Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği'nin (FIFA), 2014 Dünya Kupası ile birlikte yeni koyduğu kurallara yönelik eğitimleri veren Mehmet Doğan, alınan kararlara yönelik görsel unsurlarla zenginleştirilmiş olan videolarla katılımcı hakemlere ve gözlemcilere futbolun yeni kuralları ve uygulanan atletik testler hakkında bilgi verdi.

Sempozyumun ilk günü Merkez Hakem Kurulu 13. Bölge Sorumlusu Hamza Işın'ın yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dünya Kupasındaki Kararlar Bölge Hakemlerine Gösterildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement