Ergani'nin Altın Kızları Bitlis'te Tur Arıyor - Son Dakika
Spor

Ergani'nin Altın Kızları Bitlis'te Tur Arıyor

Ergani\'nin Altın Kızları Bitlis\'te Tur Arıyor

Diyarbakır'da yapılan Liseler arası bayan hentbol müsabakalarında birinci olan Ergani Kız Teknik Anadolu Lisesi, bölge şampiyonası müsabakaları için Bitlis'e gitti.

18.12.2015 17:25

Bir süre önce Diyarbakır'da yapılan Liseler arası bayan hentbol müsabakalarında birinci olan Ergani Kız Teknik Anadolu Lisesi, bölge şampiyonası müsabakaları için Bitlis'e gitti. Diyarbakır temsilcisi, söz konusu müsabakalardan bir üst gruba çıkmak için mücadele edecek.

İki yıldır Diyarbakır şampiyonu oluyor

Ergani Kız Teknik Anadolu Lisesi Bayan Hentbol takımı son iki sezondur Diyarbakır şampiyonu oluyor. Bu sezon sırasıyla Özel Leyla Hanım And. Lisesi, Vali Gökhan Aydıner End. Mes. Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek And . Lisesi ve 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile takımlarını yenerek il birincisi olan sarı siyahlı takım, bu başarısını bölgeye taşımak istiyor.
Okulun beden eğitimi öğretmenleri Orhan Polat ile Şadan Üzülmez'in antrenörlük yaptığı Ergani Kız Teknik Anadolu Lisesi Bayan Hentbol takımı, bugün startı Bitlis'te verilen bölge şampiyonasında da birinci olup Türkiye finallerine gitmek istiyor. Deneyimli antrenör Şadan Üzülmez, "Okulumuzun bu başarısından dolayı geçen yıl 6 öğrencimiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü kazanarak sportif başarıları ile üniversite öğrenimine adım atmışlardır" diye eğitime olan katkılarına dikkat çekti. Üzülmez sözlerini şöyle sürdürdü:

"Diyarbakır'daki başarımızın ardından Garanti Bankası Ergani Şubesi 'Gönüllü Yoncalar' projesi kapsamında bizlere destek olmuştur. Bu destek kapsamında okulumuzun hentbol ve Futsal (Salon Futbolu ) takımı sporcularının eşofman, ayakkabı, çanta, forma takımı ve diğer ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılanmıştır. Garanti Bankası Ergani Şube müdürü Hasan İpek'ten sporcu öğrencilerine aldıkları spor malzemelerini Ergani Kaymakamı Eşref Yonsuz ile birlikte dağıtarak sporcu gençlerimize turnuva da başarılar dilemişlerdir."

"Başarımızı bölgeye taşımak istiyoruz"

Diyarbakır'daki başarılarını bölgeye taşımak ve oradan da Türkiye finallerine gitmek istediklerini anlatan Üzülmez, sözlerini şöyle noktaladı:

"Bitlis'teki bölge şampiyonası için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu şampiyonaha da hazırız. Takımda çok iyi bir hava var. Sporcularımızın kendilerine olan güveni bu maçlar öncesinde bizi umutlandırıyor. Umarım buradan da şampiyon olarak ayrılıp Türkiye finallerine katılırız. Bu konuda sporcularımıza olan güvenimiz sonsuzdur."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Ergani'nin Altın Kızları Bitlis'te Tur Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement