Ergin Ataman'ın Maaşı Albayrak'ın Cebinden Ödendi - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman'ın Maaşı Albayrak'ın Cebinden Ödendi

Ergin Ataman\'ın Maaşı Albayrak\'ın Cebinden Ödendi

Sezon başından bu yana ödeme yapılmayan Galatasaray koçunun hesabına 2 aylık maaşının karşılığı olan 160 bin euro yatırıldı.

13.02.2015 15:58

SÜRPRİZ ÖDEME

Galatasaray'daki maddi kriz sağır sultanın bile kulağında... Sarı-kırmızılıların başantrenörü Ergin Ataman'ın 5 kuruş para almadan takımın başında görev yaptığı ise herkesin malumu. Buna rağmen alınan kritik galibiyetlerin altında hep Ataman'ın imzası vardı... Son günlerde sorun haline gelen Ergin Ataman'ın alacakları sürpriz bir biçimde ödendi... Sarı-kırmızılı kulüp ile 800 bin euro karşılığı anlaşan ve bu maaşı 10 taksit şeklinde alan Ergin Ataman'ın içeride 7 aylık alacağı vardı...

ALBAYRAK DA OLMASA...

Galatasaray'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Can Topsakal, önceki gün Ataman’ın 2 aylık alacağını hesabına yatırdıklarını söyledi. Ancak arka plandaki bilgiye Millet ulaştı... Tecrübeli koçun 2 aylık alacağı olan 160 bin Euro'luk rakam sürekli Galatasaray hocalarını çok sevdiğini söyleyen ve bunu "AY LAV YU HOCAM" olarak dile getiren Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'ın cebinden ödendi. Galatasaray, "İmkan oldukça biriken ödemeyi kapatacağız, tarih veremiyoruz" açıklaması yaptı...

AYRILIK RANDEVUSU!

Galatasaray'da yarın önemli bir görüşme yapılacak. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, kulüpte artık tartışma haline gelen koç Ergin Ataman ile görüşecek... Başkan ile koçun bu zirvesinden ayrılık kararı çıkabilir. Zira Duygun Yarsuvat Ataman'ın gitmesini isteyen yöneticilerle konuştuğunda Ataman'ın ayrılmasını düşünüyor. Bunu da çevresindekilerle paylaşıyor. Yarsuvat'ın diğer yöneticilerle konuşması sonrası ise fikri değişiyor ve Ataman'ın kalmasından yana oy kullanıyor. Yarsuvat'ın papatya falı bakalım Cumartesi günü hangi karara isabet edecek?

SAHA DIŞI BİZİ SARSIYOR

Koç Ergin Ataman saha dışındaki olaylardan takımın dengesinin sarstığını söyledi. Ataman, " Göktürk Ural'a tokat hadisem çok büyütüldü. Takımda bazı oyuncular gitti, onların yerine yeni oyuncular geldi. Moral kaybı, motivasyon, konsantrasyon gibi faktörler takımı etkiliyor. Biz belki burada şampiyon olamayacağız ama Türkiye'de iki yıldır zirveye oynayan bir takımımız var. Bu sene de zirveden düşmeyeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK:

MİLLET GAZETESİ

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ergin Ataman'ın Maaşı Albayrak'ın Cebinden Ödendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hayri: seni zaten sağmak için aldılar yönetime 1 0 Yanıtla

Advertisement