Ergün: Drogba Gidecek - Son Dakika
Spor

Ergün: Drogba Gidecek

Ergün: Drogba Gidecek

Galatasaray'ın basın sözcüsü Şükrü Ergün, sarı kırmızılı ekibin yıldız golcüsü hakkında kesin bir açıklama yaptı ve belirsizliğe nokta koydu.

17.05.2014 17:59

Didier Drogba #39;nın Galatasaray macerası Mayıs ayı ile birlikte sona eriyor.

Galatasaray #39;ın basın sözcüsü Şükrü Ergün, Trtspor #39;a verdiği özel röportajda Roberto Mancini ile yollarını ayırmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirtirken, lsquo;Drogba gidecek mi?' sorusuna ise lsquo;Evet, o gidiyor.' yanıtını verdi.

Fenerbahçe #39;nin Karabükspor maçında #39; lsquo;Şampiyon Fenerbahçe' kağıdını elden ele dolaştıran futbolcuları hakkında da konuşan Ergün, quot;Ne kadar güzel. ldquo;Tepki çekmesini ben anlamıyorum. İşin içinde hakaret yoksa, küfür yoksa, aşağılama yoksa bir tür eğlenceli hareketler diyeyim ben buna. Karşı tarafla takılmak amacıyla yapılan hareketleri hoş görmek lazım. Ben bunun üzerinde de durmadım. quot; dedi ve olayların büyütüldüğünü açıkladı.

Burak Yılmaz #39;ın da benzeri bir gönderme yaptığının altını çizen basın sözcüsü, quot; Twitter'da da aynı mealde Burak'ın da bir karşı göndermesi oldu. Küfür olacağına, kavga olacağına bunlar olsun ne kadar güzel. Bu niye tepki çekti ben anlayabilmiş değilim rdquo; yorumunda bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ergün: Drogba Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement