Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri - Son Dakika
Spor

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri

Eskişehir Demirspor: 1 İskeçe Spor Birliği: 0

12.11.2013 15:37

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Eskişehir Demirspor, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen dostluk maçında, Yunanistan 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Türk temsilcisi İskeçe Spor Birliği'ni 1-0 yendi.

Necdet Yıldırım Sahası'nda oynanan karşılaşmada her iki takım oyuncuları, üzerinde "Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti" yazılı formalarla sahaya çıktı. Müsabakanın başlama vuruşunu, Eskişehir Demirspor Kulübü Başkanı Süreyya Baki Şenol ile İskeçe Spor Birliği Genel Sekreteri Kadri Abdülhalim'in birlikte yaptı.

Ev sahibi takım, 26. dakikada Göktuğ Üsküdar'ın penaltıdan kaydettiği golle konuk ekibi 1-0 mağlup etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, karşılaşma sonrası yaptığı konuşmada, İskeçe Spor Birliği'ni Eskişehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Türk dünyası ülkeleri ve Yunanistan'da yaşayan soydaşları unutturmamak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Abdülhalim ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiği Tuna ile Şenol'a plaket, kulüp forması ve atkısı gibi çeşitli hediyeler verdi.

Karşılıklı hediye takdiminin ardından her iki takım oyuncuları ve kulüp yöneticileriyle fotoğraf çektiren Tuna, ayrıca karşılaşmayı izleyen ve bir süre önce kültür gezileri kapsamında Yunanistan'a giden lise öğrencileriyle sohbet etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement