"F.bahçe ve G.saray'ı Geçtik" - Son Dakika
Spor

"F.bahçe ve G.saray'ı Geçtik"

"F.bahçe ve G.saray\'ı Geçtik"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'nin 'Futbol Gündemi' programına katıldı.

07.12.2010 16:00

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'nin 'Futbol Gündemi' programına katıldı. Sinan Engin, Melih Şendil ve Ömer Güvenç'in de hazır bulunduğu programda Demirören önemli açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı bu sene geçtiklerini de sözlerine ekledi. İşte Demirören'in açıklamalarından satırbaşları...

"Beşiktaş'ın lideri Guti, bütün takım bunu kabul etti"

"Ferrari konusunda hayal kırıklığı yaşadık"

"Nihat'tan beklediğimizi alamadık. Muhakkak toparlayacaktır."

"Kulüplerin kurtulması altyapıdan gelecek oyunculara bağlı."

"Ersan çıkış yakaladı. Eğer bir anda şımarmazsa, şartlarını korursa bonservisini alabiliriz."

"Beşiktaş'ın sakatlık olmazsa, yönetim olarak hata yapmazsak, hoca olarak hata yapmazsak şampiyonluktaki en büyük rakibi kendisidir"

"9 puan fark beni umutsuzluğa düşürmüyor"

"Yıldızların korunması gerektiğini düşünüyorum. Hakemler bu sene çok farklı. Çok iyi gidiyor."

"Digiturk ile mukavaleyi imzaladık. 15-20 gün içinde Beşiktaş TV yayına girecek. Biz hazırız"

"Fernandes ile görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamın göndereceği oyunculara paralel transfer çalışmalarımız devam ediyor."

"Tabata transferinden pişman değilim. O günün şartlarında doğru transferdi. Tuttu, tutmadı ayrı. Tutmadı mı tutmuyor bu iş. Real Madrid kimleri alıyor, tutmuyor. Kimsenin beklemediği Ersan gibi oyuncu alıyoruz, herkes şimdi onu konuşuyor."

"Hiçbir hocayı isteyerek göndermedik, şartlar getiriyor bu noktaya bizi..."

"Şeref tribününde maç seyretmek çok zor. Kendinizi kasıyorsunuz. Gol atınca ayağa kalkamıyorsunuz. Futbolcunuza öyle pas nasıl verilir, bu gol kaçar mı diyemiyorsunuz."

"Maçlardaki tek uğurum cebimde taşıdığım annemin duası"

"Belli provakasyonlar olduğu için ben geçen sene tribünlerin tepkisi karşısında direndim"

" Türkiye'nin en büyük sosyal faaliyet organlarından biriyiz. Yapmamız gereken sadece futboldaki başarı değil, mesela Elazığ'daki okul. Oradaki yetişen herkes Beşiktaşlı olarak yetişecek."

"Beşiktaş Kulübü'nün federasyon ile sorunu olmaz. Yönetimsel olarak ters düştüğümüz konular olabilir."

"Bu sene Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geçti"

"İnşallah Bursaspor ve Kayserispor kalıcı olur. Rekabet artar. Türk futbolu üç büyüğün değil"

"Bursaspor bileğinin hakkıyla şampiyon oldu. Şu an ligin en iyi oynayan takımı Beşiktaş ve Trabzonspor. Trabzonspor çok iyi oynuyor"

"Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı yüzde 50. 13 puanı kapatmıştık. 3 puanlık sistemde çok şey değişir."

"Yönetimsel başarılar sadece futbola endeksli olmamalı"

"Ürün satışlarından memnun değiliz. Bizim de hatalarımız var. Taraftarımızın korsan olayının üstüne gitmesinde fayda var. Beşiktaş stadında yüzde 50 korsan, yüzde 80 eski forma var."

"Bir taraftar senede 10 dolarlık malzeme alsa Kartal Yuvası'ndan, Beşiktaş'ın senelik 100 milyon dolar geliri olur."

"Rüştü kaptanımız iyileşecek, kaptan olarak sahaya çıkacak."

"Iverson gibi bir oyuncunun da bütçesi yok. 1.5 milyon dolar kendine para veriyoruz. Biz Iverson'u aldığımız gün Çin'den bize telefonlar geldi."

"Muhammed iyi bir değer olacak. 16 yaşında daha erken. İnşallah kafasını bize göre ayarlar, hazırlar."

"Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı düşünmüyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen. İki tarafa; işimiz, sosyal hayatımız, ailem yetişemem diye düşünüyor. Aziz Başkan şu an bu işi layıkıyla yapıyor"

"Nobre şampiyonluğumuzda çok kritik goller attı. Talihsiz bir sakatlık geçirdi, bu sene de öyle. Verim aldık. Verim dediğimiz nedir ki 50 gol atması mıdır? Bana göre Nobre en hırslı oyunculardan biri."

"Holosko'nun Konya maçındaki pozisyonu 100 kere vursa girer, o dakika girmedi. Bir performans düşüklüğü yaşadı, doğru. Hiçbir oyuncu bilerek kasten performansını düşürmez, gol atmamazlık yapmaz."

"Benim Bobo'dan tek korkum, 6-7 senesi. O isteği sahaya yansıtamayabilir. Hocamız, biz görüşeceğiz. Devre arasında konuşuruz, neticelenir"

"Guti'ye kaptanlığı verebiliriz"

"Beşiktaş tribünün yaratıcılığı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da kabul edildi. Tezahüratlar güzel de rakibi baskı altına almak konusunda daha farklı olmalı."

"Maçların hepsinin gündüz olmasını isterim. Bursa maçında taraftar tamamen takımlaydı"

"Biz de bir gün başkanlığı bırakacağız, kapalıya gideceğiz. Yeni statta neler olacak bilmiyoruz ama farklı olacak elbet"

"Geçen hafta Türkiye Ligi'nin en zor maçı hangisiydi? Beşiktaş - Bursaspor. Peki neden bu maç manşetten verilmedi de diğer takımlar manşetten verildi? Bizim sitemimiz buna..."

"Fatih Hoca Avrupa'nın dünyanın kabul ettiği bir teknik adam. Aynı şey Daum için de geçerli. Eğer yönetim olarak karar alıp, faydalı olacaksa elbette takımın başına getiririm"

"Şampiyon olamayabiliriz de. Tüm ekip olarak çok iyi yoldayız. Ben nasıl bileyim şampiyon olacağımızı. Sonuna kadar mücadelemizi yapacağız"

"Aziz Yıldırım 3 yıl şampiyon olacağız dediğinde çıktım böyle bir söz verilemez, araştırılması gerek dedim"

"Bakın Real Madrid'e, 300 milyon dolar harcadı ama... Barcelona'yı saymıyorum mesela. Adamlar uzayda oynuyor. Dua edelim de rakip olarak çıkmasınlar."

"Bizim sakatlarımızla bir takım kurulur, Türkiye'de ilk 5'e oynar"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'F.bahçe ve G.saray'ı Geçtik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement