Fenerbahçe Kulübü U-17 Maçında Çıkan Olayları Yakinen Takip Ediyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kulübü U-17 Maçında Çıkan Olayları Yakinen Takip Ediyor

Fenerbahçe Kulübü U-17 Maçında Çıkan Olayları Yakinen Takip Ediyor

Fenerbahçe Kulübü U-17 Maçında Çıkan Olayları Yakinen Takip Ediyor

27.12.2010 16:57

FENERBAHÇE KULÜBÜ U-17 MAÇINDA ÇIKAN OLAYLARI YAKİNEN TAKİP EDİYOR

"GEREKEN YAPILIYOR"

Coca Cola Akademi Ligi'nin 17 Yaş Altı Marmara Grubu'nun 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan ve yarıda kalan maçta çıkan olayların araştırmasına deval edilirken, Fenerbahçe Kulübü yeni bir açıklama yaptı.

İnternhet sitesinden yşapılan açıklama şöyle:

"U17 Akademi Ligi'nde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray ile karşılaşan oyuncularımız, maçın devre arasında sahaya giren "futbol magandaları" tarafından darp edilmiştir. Olayın hemen ardından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne götürülen futbolcularımıza, hastanede oldukları sürece Asbaşkanımız Sayın Şekip Mosturoğlu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hüseyin Topbaş eşlik etmişlerdir.

Yaklaşık 4 saat boyunca sporcularımızın tedavileri ile yakından ilgilenen yöneticilerimiz ve kulüp yetkililerimiz, sonrasında ise sporcularımızla emniyete giderek olaya karışanlardan şikayetçi olmuşlardır. Kulübümüzün avukatları da bu çirkin saldırının gerçekleşmesinin hemen ardından olay yerine giderek gerekli tespit ve çalışmaları yapmışlardır.

Emniyetten kulübümüze aktarılan son bilgiye göre, olaylara karışan şahısların gözaltına alınma süreci devam etmektedir; bu sürecin tamamlanmasının ardından konu savcılığa intikal ettirilecektir. Bu noktada yönetimimiz ve avukatlarımız konuyu hukuki platformda takip etmeyi sürdürecek ve söz konusu şahısların gereken cezaları alması adına ilgili süreci devam ettireceklerdir. Yönetimimiz ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerde bulunarak olayda ihmali bulunan tüm sorumluların cezalandırılması adına gerekenleri yapmaktadır.

Konunun kulübümüz tarafından yakinen takip edildiğinin ve gerekli çalışmaların tamamının yasalar çerçevesinde yapıldığının tüm spor kamuoyu ve camiamız tarafından bilinmesini isteriz.

Bu çirkin olayda, yöneticilerimizin sorumlu birer spor adamı görüşü ve ahlakıyla olayları daha da alevlendirecek açıklamalar yapmamasının, yanlış yorumlanmaması gerekmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, hakkını her platformda en doğru biçimde arar; asla kulübüne ve formasına hakaret edilmesine, zorbalık yapılmasına izin vermez. Bu noktada; taraftarlarımızdan beklentimiz, sağduyu ile davranmaları; haklıyken haksız duruma düşmemize neden olacak olaylara karışmamaları ve tahriklere kapılmamalarıdır.

Kulübümüz, bu çirkin olaylara karışan herkesin, yasalar çerçevesinde cezalandırılması adına gereken her şeyi yapmaktadır, yapacaktır ve anbean gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı sürdürecektir."

İstanbul-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kulübü U-17 Maçında Çıkan Olayları Yakinen Takip Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement