Fenerbahçeli Yöneticiden Pereira'ya: Bu Futbol Umut Vermiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Yöneticiden Pereira'ya: Bu Futbol Umut Vermiyor

Fenerbahçeli Yöneticiden Pereira\'ya: Bu Futbol Umut Vermiyor

Kayserispor karşısında 1-0 kazanan ancak oynadığı oyunla tepki alan alan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'ya ilk eleştiri yönetici Selim Kosif'ten geldi.

19.10.2015 10:10

Süper Lig'de Fenerbahçe, Kayseri'de 1-0 kazandı ve iki hafta sonra 3 puanla tanıştı ancak Van Persie'nin harika frikik golüne rağmen oynanan oyun hayal kırıklığı yarattı.

VOLKAN, FENER'E HAYAT VERDİ

Kayserispor'un da vasatın üstüne çıkamadığı ancak tek farktan ötürü son dakikalara umutlu girdiği karşılaşmada Volkan Demirel ikinci yarıda 76'da Derlei'nin kafasını, 88'de ise Zeki Yavru'nun arka direğe giden orta şut karışımı vuruşunu son anda çelmeyi başardı. Volkan'ın bu kurtarışları 3 puanı getiren ana etken oldu.

"FUTBOL İLERİSİ İÇİN UMUT VERMİYOR"

90 dakika sonunda Fenerbahçeliler rahat bir nefes alırken, yöneticilerden Selim Kosif, Twitter hesabından "Deplasmanda bu kadar kötü oyuna 3 puan çok iyi fakat bu futbol ilerisi için umut vermiyor" yazdı.

Sarı Lacivertliler haftaya Kadıköy'de son 4 maçını kazanan Galaatsaray'ı ağırlayacak.


Son Dakika Spor Fenerbahçeli Yöneticiden Pereira'ya: Bu Futbol Umut Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mete: cincon inşallah yenerde hoca gider ersun bundan kat kat iyidir takım hucum yapamıyor 2 1 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Bu lige fazla geleceğiz diyenler, 20 puan farkla şampiyon oluruz diyenler çıksın şimdi de konuşsun bakalım. 70 milyon euro harcadınız, lider bile değilsiniz. Hele galatasaray 20 yaşına basmamış 3 tane çocuk aldı ilk 11e koydu, çatır çatır oynuyor. Başarısızlığın üstünü kapatmak, taraftarı coşturmak, güven oyu almak için yapılan harcamalar ve göz boyayıcı transferler, yaz döneminde sarhoşluk yaşatıyor ama maçlara çıkınca pek tatmin etmiyor. Pereira ayrıca iyi bir teknik adam değil. 0 1 Yanıtla
  • meteye cevap: cincon nedir ya o lafla ne tür bi aşağılama kurgusu icindesiniz. ergen ergen laflar. rakibimiz değilsiniz seviyeniz düşük 1 0 Yanıtla

Advertisement