Fenerbahçespor Kulübünden Miniklere Karne Hediyesi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçespor Kulübünden Miniklere Karne Hediyesi

Fenerbahçespor Kulübünden Miniklere Karne Hediyesi

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Güney beldesi ilkokulu öğrencileri, Fenerbahçe ile Beşiktaş basketbol maçını izlemek üzere İstanbul’a gitti.

10.06.2017 11:36

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Güney beldesi ilkokulu öğrencileri, Fenerbahçe ile Beşiktaş basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitti. Okul Müdürü Erdoğan Yiğit, 20 öğrenci ve 3 öğretmeni Fenerbahçe spor kulübünün misafiri olarak İstanbul'a gönderdiklerini ifade etti. Yiğit, " Bu yıl 20 şanslı öğrencimiz karne hediyesini Fenerbahçe spor kulübünden aldı. Euroleague kupasını Türkiye'ye getiren Fenerbahçe'nin, Anadolu Efes'i eleyen ve finale çıkan Beşiktaş ile yaptığı basketbol maçı Güney ilkokulu öğrencileri tarafından coşkuyla izlendi. Güney Beldesi Belediye Başkanı Halil İbrahim İlhan, fanatik Fenerbahçeli öğrencilerimizle birlikte olmanın heyecanı içinde olduğunu ifade etti. İlhan " Başarılı öğrencilerimizin Fenerbahçe spor kulübünün misafiri olmaları bizleri de gururlandırdı. Öğrencilerimizle birlikte Ülker Sportis Arena da Fenerbahçe-Beşiktaş basketbol maçını izledik, çekişmeli geçen maçı Fenerbahçe 75-69 kazanınca, sevincimiz bir kat daha arttı" dedi.

Fenerbahçe –Beşiktaş basketbol maçında Fenerbahçe'yi sonuna kadar destekleyen Simavlı öğrenciler, maçın galibi Fenerbahçe olunca sevinç çığlıkları attı.

Seriyi 1-0' a getiren Fenerbahçeli basketbolcular, Güney Beldesinden gelen öğrencilere ikramlarda bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçespor Kulübünden Miniklere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement