Galatasaray, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

05.02.2013 15:18  Güncelleme: 15:16

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyapor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde antrenman yaptı. Basına kapalı olarak yapılan antrenman ısınma ve açma - germe hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise dar alanda çift kale maç yapıldı. Wesley Sneijder, çalışmalarına takımdan ayrı salon ve sahada devam etti.

Milli Takım kampında bulunan Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut, A2 Milli Takım'a davet edilen Emre Çolak ve Aydın Yılmaz, İsveç Milli Takımı'na katılan Johan Elmander ve Uruguay Milli Takımı'na çağrılan Fernando Muslera antrenmanda yer almadı.

Emmanuel Eboue ise Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesi sonrasında yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın A2 Takımı ile yapacağı antrenman maçıyla sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement