Galatasaray'dan Club Brugge'e Diagne yanıtı: 1 milyon euroyu ödemeden gelmeyin - Son Dakika
Spor

Galatasaray'dan Club Brugge'e Diagne yanıtı: 1 milyon euroyu ödemeden gelmeyin

Sezon başında Club Brugge'e kiralanan Mbaye Diagne, Belçika ekibinin kadro dışı bırakmasıyla ortada kalırken Galatasaray, Brugge'e 1 hafta süre verdi ve 1 milyon euroluk taksitin yatırılmasını istedi.

07.02.2020 08:30  Güncelleme: 10:08

Mbaye Diagne'yi 3 milyon 350 bin euro bedelle kiralayan ancak bu futbolcuyu kadro dışı bıraktığı gibi antrenmanlara da almayan Club Brugge'ün ocak ayı taksitini halen yatırmaması G. Saray yönetiminde bardağı taşırdı. Sarı kırmızı yönetim, Belçika ekibine resmi bir yazı göndererek, hem 1 milyon euroluk ödemenin gecikmesi hem de 13 milyon euro yatırım yaptıkları oyuncunun mağdur edilmesi nedeniyle FIFA'ya şikayette bulunacağını beyan etti. Bu yazının ardından Belçika temsilcisi telaşlanarak sarı kırmızılılardan bir görüşme talep etti.

BRUGGE'E 1 HAFTA SÜRE VERİLDİ

Diagne için 2 milyon euro daha ödemesi gereken Club Brugge'ün bu isteğine Galatasaray yönetimi net bir yanıt verdi: "Ocak ayında ödemeniz gereken 1 milyon euroluk tutarı yatırmadan bizi aramayın. Oyuncuyu hem oynatmıyorsunuz, hem de görmezden gelip tesislere dahi almayarak değerini düşürüyorsunuz. Üstüne üstlük sözleşme şartlarını da yerine getirmiyorsunuz."

Belçika ekibine 1 haftalık süre tanıyan G.Saray 1 milyon euroluk taksitin yatırılmasını istedi. Club Brugge bu süre zarfında 1 milyon euroyu yatırmazsa sarı kırmızılılar konuyu FIFA'ya taşıyacak.

DEĞERİ 6 MİLYON EUROYA GERİLEDİ

Brugge ise anlaşmak için zemin arıyor. Senegalli oyuncu için ocak dışında nisan ayında da 1 milyon euroluk ödemesi olan mavi-siyahlılar "Futbolcudan bir katkı alamıyoruz" diyerek Galatasaray'dan bu tutarda indirim yapmasını isteyecek. Ancak sarı kırmızılıların Diagne'yi kadro dışı bırakarak futbolcunun piyasa değerinin düşmesine neden olan Club Brugge'ün bu talebini kabul etmeyeceği ifade edildi. Nitekim Diagne'nin sezon başında 9 milyon euro olan piyasa değeri ise 6 ay içinde 6 milyon euroya kadar geriledi.

Galatasaray\'dan Club Brugge\'e Diagne yanıtı: 1 milyon euroyu ödemeden gelmeyin
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Galatasaray'dan Club Brugge'e Diagne yanıtı: 1 milyon euroyu ödemeden gelmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TATİLCİ EKREM: AYAKTA DURACAK HALİ YOK SAHADA SALLANIYOR GİTSİN BEYAZIT TA SAAT SATSIN 2 4 Yanıtla
    Dikkat: Diagne'nin oyunculuğunu ben de sevmem. Ancak bu tarz yorumlar doğru değil. Biz Türk milleti olarak ırkçı olmamakla övünürüz. Ne demek "saat satsın". Teni beyaz olan insanlara da saat satsın dediniz mi hiç mesela. Size dava açıp ceza olarak Beyazıtta saat sattirmak lazım. 0 0
  • Tri leçhe: Galatasaray ın yaptığı işlere akıl ermiyor ki adama 13 milyon euro parayı yatırdınız rezil olduğunuz yetmedi bide 1 milyonun peşine düşmüşsünüz iyice alçalıyorsunuz araplara satarız diye aklınızca kurnazlık yaptınız yemedi bu adamın tırt olduğu anlaşmaya eşofman takımı ile gelmesinden belliydi orda kapıdan geri gönderecektiniz git adam gibi giyin diye şimdi uğraşın durun 2 0 Yanıtla
  • Tri leçhe: Galatasaray ın yaptığı işlere akıl ermiyor ki adama 13 milyon euro parayı yatırdınız rezil olduğunuz yetmedi bide 1 milyonun peşine düşmüşsünüz iyice alçalıyorsunuz araplara satarız diye aklınızca kurnazlık yaptınız yemedi bu adamın tırt olduğu anlaşmaya eşofman takımı ile gelmesinden belliydi orda kapıdan geri gönderecektiniz git adam gibi giyin diye şimdi uğraşın durun 0 0 Yanıtla

Advertisement