GD Tenis Cup 38.Hafta Birincileri Belli Oldu - Son Dakika
Spor

GD Tenis Cup 38.Hafta Birincileri Belli Oldu

GD Tenis Cup 38.Hafta Birincileri Belli Oldu

GD Teniscup 2012 Uluslararası Tenis Turnuvası'nda 38. hafta final müsabakalarında, kadınlarda Sırp Jovana Jaksic, erkeklerde ise Çek Adam Pavlasek birinci oldu.

01.10.2012 16:36

Antalya Kaya Belek Hotel'in tenis kortlarında oynanan 38. hafta final karşılaşmalarında kadınlarda Sırp Jovana Jaksic, Çek Zuzara Zalabska ile mücadele etti. Erkeklerde ise Çek Adam Pavlasek da Moldov rakibi Andrei Ciumac ile kortta mücadele etti. Finalde kadınlarda Sırbıstanlı Jovana Jaksic, erkeklerde ise Çek Cumhuriyetin'den Adam Pavlasek rakiplerini yenerek birincilik elde etti.

Turnuvanın direktörü Ümit Yaşar Yılmaz yaptığı açıklamada, 38. hafta final karşılaşmalarının tamamlandığını, 17 Aralık'a kadar sürecek 52 haftalık turnuvanın Antalya'da sona ereceğini söyledi.

GD Teniscup 2012 Uluslaradası Tenis Turnuvası'nın yurtdışından katılan sporculara cazip geldiğini belirten Yılmaz, ''Haftada yurtdışından 200 sporcunun katıldığı turnuvada, sporcular yanlızca para ödülü değil en önemlisi uluslararası büyük turnuvalara katılmak için puan topluyor. Turnuva süresince hedefimiz olan 6 binden fazla sporcuyu Türkiye'ye getirmekti. Bu hedefimizi de 52. haftanın sonuna kadar yakalayacağımızı düşünüyorum. Planlamalarımızı bu rakamlara göre yaptık. '' dedi.

Yılmaz, Türk sporcuların da turnuvaya özel ilgi gösterdiği belirterek Milli sporcu Marsel İlhan'ın da Ekim ayı sonunda oynanacak müsabakalara katılacağını hatırlattı.

Final müsabakalarında kadınlarda ve erkelerde 10 bin dolar para ödülü dağıtıldığını söyleyen Ümit Yaşar Yılmaz, ''Para ödülü, ana tabloya giren 32 sporcuya, aldıkları puana göre dağıtılacak. Her hafta toplamda 20 bin dolar verilecek ödülünün en büyük hissesini birincilik elde eden sporcular alacak''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor GD Tenis Cup 38.Hafta Birincileri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement