Giresunspor'un Kamp Çalışmaları Umut Veriyor - Son Dakika
Spor

Giresunspor'un Kamp Çalışmaları Umut Veriyor

Giresunspor\'un Kamp Çalışmaları Umut Veriyor

Spor Toto 2'inci Lig' de mücadele eden Giresunspor'da kadro oluşturma çerçevesinde prensip anlaşmasına varılan Ergün Çakır, Aydın Kuzu, Sefa Başıbüyük, Feridun Sungur ve Atilla Erel'in de katıldığı Antalya'daki hazırlık çalışmaları olumlu bir...

10.01.2013 14:57

Spor Toto 2'inci Lig' de mücadele eden Giresunspor'da kadro oluşturma çerçevesinde prensip anlaşmasına varılan Ergün Çakır, Aydın Kuzu, Sefa Başıbüyük, Feridun Sungur ve Atilla Erel'in de katıldığı Antalya'daki hazırlık çalışmaları olumlu bir şekilde sürüyor. Hazırlık maçlarında ortaya konulan performans teknik kadroyu da yönetimi de sevindiriyor.

OYUNCULARIN PERFORMANSI SEVİNDİRİYOR

Bir süredir kampta bulunan ve bugün şehre dönen yeşil beyazlıların basın sözcüsü İbrahim Özkul, kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini belirterek, "Aralık ayının sonundan bu yana çalışıyoruz. Her şey olumlu. Futbolcuların performansı hem bizleri hem de teknik ekibi memnun ediyor. 70. dakikada biten takım 90. dakikada bile mücadeleyi sürdürüyor. Bunlar olumlu gelişmeler. Oyuncularımızın bu performansının ikinci yarıda sahaya da yansıyacağını umuyoruz" dedi. Özkul, ilk yarıda kadrolarında çok oyuncu olduğunu ve başarısız olanlarla yollarını ayırdıklarını kaydederek şunları söyledi:

"İlk yarıdaki kadromuzla başarılı olamadık. Bu nedenle birçok oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Daha başarılı olacağına inandığımız oyuncularla da anlaşarak kadromuza kattık. Bazı oyuncuları da deniyoruz. 3-4 gün içinde teknik direktör Ergün Penbe'nin raporu doğrultusunda da yine serbest bırakacağımız oyuncular olacak. Kadromuzu 22 oyuncuda tutmayı hedefliyoruz. Bu yönde de kadro oluşturma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaleci ve santrafor başta olmak üzere birkaç oyuncuyu daha kadromuza katarak transferi noktalayacağız. Taraftarlarımız ikinci yarıda daha iyi bir Giresunspor izleyecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."

PENBE OYUNDAN MEMNUN KALDI

Kamp çalışmalarında hazırlık maçları da yaparak gücünü deneyen Giresunspor, ikinci maçında Sandıklı Belediyespor'u Fatih Şen ve Aydın Kuzu'nun golleriyle 2-1 yendi. Oyundan memnun kalan ve oyuncularına tam not veren Giresunspor teknik direktörü Ergün Penbe, günden güne daha iyi bir seviyeye geldiklerini söyledi. Penbe, "Bu karşılaşmada görev verdiğim arkadaşlarımın performanslarından son derece memnun kaldım. Eksiklerimiz var ancak ortaya koyduğumuz mücadele iyi yolda olduğumuzun bir işareti. Kamp boyunca oyun sistemimizi daha da üst seviyelere çekmeye çalışacağız. Eğer bunları başarabilirsek ligin ikinci yarısında arzu ettiğimiz skorlara imza atabiliriz" dedi.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'un Kamp Çalışmaları Umut Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement