Halkbank Kupaya Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika
Spor

Halkbank Kupaya Emin Adımlarla İlerliyor

Halkbank Kupaya Emin Adımlarla İlerliyor

Halkbank, deplasmanda Andreoli Latina'yı 3-1 yenerek kupaya bir adım daha yaklaştı.

28.02.2013 10:34  Güncelleme: 10:45

Erkekler CEV Kupası final serisinin ilk maçında Halkbank, deplasmanda Andreoli Latina'yı 3-1 yenerek kupaya bir adım daha yaklaştı.

Erkekler CEV Kupası final serisinin ilk maçında Halkbank, deplasmanda Andreoli Latina'yı 22-25, 26-24, 21-25, 21-25'lük setlerle 3-1 mağlup etti. İtalya'nın Latina kentinde oynanan karşılaşmada hakemlerin kötü yönetimi dikkatlerden kaçmadı. Kupa finalinin rövanşı 3 Mart Pazar günü Ankara'da oynanacak.

HALKBANK KAZANDI, İTALYANLAR OLAY ÇIKARDI

Halkbank'ın mücadelede galip gelmesinin ardından bitiş düdüğüyle beraber mavi-beyazlı oyuncularla seyirciler arasında arbede yaşandı.

Halbank teknik ekibinin bilgisayarını rehin alan taraftarlar, oyuncuların kafasına pet şişe fırlattı. Olayın yaşandığı bölüme reklam tabelasının çekilerek kapatılması, basın mensuplarının görüntü almasını engellerken olaya güvenlik güçlerinin yeterince müdahale etmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Halkbank kafilesi mücadelenin oynandığı Palabianchini Spor Salonu'ndan kaldığı otele kadar polis eskortu eşliğinde gitti.

"MAÇIN ARDINDAN SOYUNMA ODAMIZA GİREMEDİK"

Maçın ardından açıklama yapan Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Maçtan önce 3-0 alacağımız maçı ama gönlümden 3-1 geçiyor demiştim. Dediğimiz de tuttu" diye konuştu.

Olayları değerlendiren Süleymanoğlu, "Ben burada gördüm ki seyircinin maça inanılmaz bir etkisi var. Hakemler de çok kötüydü. Maçın ardından soyunma odamıza giremedik. Ama her ne olursa olsun, bizim amacımız buradan, kavga etsek dövülsek de evimize galibiyetle dönmek, insanlarımızı ve yurdumuzu sevindirmekti. Biz onu yaptık" ifadelerini kullandı.

Kendi taraftarlarından destek bekleyen Süleymanoğlu, "Biz Halkbank olarak görevimizi yaptık ama Pazar günü saat 17.00'da kendi görevlerini yapsınlar, rica ediyorum. Halkın bizi desteklemesi lazım. Burada gördükten sonra seyircimizin bize sahip çıkmasının istiyorum. İnanılmaz bir şeydi, bunları kendi seyircimizle yaşamak istiyorum" diye konuştu.

Maçı yöneten Bulgar hakem Ivaylo Ivanov ve Sırp hakem Boris Kolarevic ikilisinin taraftardan etkilenerek yanlış kararlar verdiğini vurgulayan Süleymanoğlu, "Hakem kırılma noktalarında aleyhimize kararlar verdi. Çok kötü yönetti. Hiçbir tane bizim lehimize yanlış karar olmadı. Ama bu tür maçlarda hakemi de üstüne koyacak, yeneceksiniz. Oyuncuları kutluyorum, hakemi de üstüne koydular, seyirciyi de koydular, hepsini yendiler. Türkiye'de kupayı kazanıp, müzeye götüreceğiz" ifadelerini kullandı. - ROMA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Halkbank Kupaya Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement