İki Şampiyonluğu da İstiyor - Son Dakika
Spor

İki Şampiyonluğu da İstiyor

İki Şampiyonluğu da İstiyor

Manchester City’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernandinho, hem Premier League’de hem de ülkesinde düzenlenecek olan Dünya Kupası’nda şampiyon olmanın hayalini kuruyor.

03.01.2014 15:10

Sezon başında İngiltere'ye gelen Brezilyalı oyuncu, çok iyi geçirdiği sonbahar aylarının ardından yıl sonu fikstüründe harikalar yarattı. Takımın savunma hattına en yakın elemanı olarak görev yapmasına karşın son 5 maçta 3 gol atan Fernandinho, yeni yılın ilk gününde Swansea deplasmanında 3-2 kazandıkları karşılaşmanın açılış golünü kaydetmişti.

City seriye bağladı

29 yaşındaki oyuncu takımı, kendi performansı ve Dünya Kupası hayaline ilişkin şunları söyledi:

"Yeni yıla güzel başladık, takım kazandı ve ben de bir gol attım. Umarım ben böyle oynamaya, takım da kazanmaya devam eder. Eğer bu sezon City ve Brezilya Milli Takımı ile hedeflerimize ulaşırsak bu yıl benim kariyerimin, hayatımın en iyi senesi olur. Ama şimdi maçlara konsantre oluyorum ve sonrasında ne olacağına bakıyorum. Her maça iyi hazırlanıyoruz, umuyorum ki dört kulvarda da yarışmaya devam ederiz."

"Oynamalıyım"

Ekseriyeti ceza sahası dışından olan gollerine ilişkin soruya, ceza sahası civarında oldukça gol şansının arttığı yanıtını veren Fernandinho, Brezilya Milli Takımı seçicisi Luis Felipe Scolari'nin kendisini takip ettiğine emin olduğunu ve oynamaya devam ettikçe Milli Takım'daki formasına ilişkin herhangi bir problem olmayacağını düşündüğünü de sözlerine ekledi.

"Para her şey değil"

Yaya Toure'yle birlikte Avrupa'nın en iyi orta saha ikililerinin birini, belki de en üstün olanını oluşturan Fernandinho için Manchester City, Şahtar Donetsk'e 30 milyon sterlin ödemişti. Kariyeri için zirve sayılabilecek bir basamağa sıçradığının farkında olan Brezilyalı oyuncu, bu transfer görüşmeleri sırasında pürüze neden olan 4 milyon euro'luk alacağından feragat ederek, bu parayı Ukrayna'da bırakıp City'e imza atmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İki Şampiyonluğu da İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement