İlk Finalist Fenerbahçe - Son Dakika
Spor

İlk Finalist Fenerbahçe

İlk Finalist Fenerbahçe

Fenerbahçe, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi yarı finalinde Kayseri KASKİ’yi seride 3-0 mağlup ederek ilk finalist oldu.

23.04.2014 11:03

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play Off Turu Yarı Final eşleşmesinde Kayseri KASKİ ile karşılaşan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, rakibini seride 3-0 geçerek adını finale yazdırdı.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan serinin üçüncü maçını 63-71 kazanan 'Potanın kraliçeleri', finalde ise Galatasaray Odeabank- Botaş eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Karşılıklı serilerle geçilen ilk 5 dakikalık bölümü 9-10 önde geçen Fenerbahçe, ard arda bulduğu basketlerle skoru 11-16'ya taşıdı. Sayı farkını kapatan Kayseri KASKİ, çeyrek sonunda skor eşitliğini sağladı.( 21-21)

İkinci periyotta iki takım birbirine üstünlük kurmaya çalışsa da, son bölümünde kenardan gelen Isabelle Yacoubou ile ard arda sayılar bulan ekibimiz soyunma odasına 30-36 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyreğe etkili başlayan Fenerbahçe; Birsel Vardarlı, Capie Pondexter ve Ivana Matovic ile bulduğu basketlerle sayı farkını açtı ve periyodu 45-61 önde tamamladı. Son çeyreğin ilk dakikalarında skor üretmekte zorlanan Sarı-lacivertliler, Isabelle Yacoubou'nun devreye girmesiyle sayı farkını korudu ve maçı 63-71 kazandı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor İlk Finalist Fenerbahçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement