İlk kez böyle bir sevgi gördü! Djokovic, destek gördüğü maçı kaybedince gözyaşlarına engel olamadı - Son Dakika
Spor

İlk kez böyle bir sevgi gördü! Djokovic, destek gördüğü maçı kaybedince gözyaşlarına engel olamadı

ABD Açık erkekler final maçında Novak Djokovic'i 6-4, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 mağlup eden Daniil Medvedev şampiyon oldu. Medvedev, kazanılan zafer sonrası kendi başarısına şaşırdı. Tenis otoritelerinin Federer ve Nadal'ın önünde gördüğü Djokovic, belki de kariyerinde ilk kez bir maçta desteklendi. Destek alkışları sonrası duygusallaşan Djokovic, gözyaşlarını tutamadı.

13.09.2021 14:19  Güncelleme: 14:50

ABD'nin New York kentinde bulunan Arthur Ashe Stadyumu'nda gerçekleştirilen grand slam turnuvasının tek erkekler finalinde gülen taraf Medvedev oldu. Medvedev'in, maç boyunca Djokovic'e karşı gösterdiği üstün performans herkesi şaşırttı. Yüksek direnciyle rakiplerini pes ettiren Djokovic, bu kez pes eden taraf oldu.

BELKİ DE İLK KEZ DESTEK GÖRDÜ

Djokovic, bugüne kadar pek çok önemli maça çıktı ama ilk kez böylesine büyük bir destekle karşılaştı. Tenisseverlerin 'antipatik' olarak tanımladığı Djokovic, bu destek sonrasında gözyaşlarını tutamadı.

Sevgiye alışık değil! Djokovic, ilk kez destek gördüğü final maçını kaybedince gözyaşlarına boğuldu

"SEN TARİHİN EN İYİSİSİN"

Medvedev de finalde yendiği rakibinin yüzüne karşı gerçekleri itiraf etti. Medvedev, "Benim için sen tarihteki en iyi oyuncusun. Bunu ilk kez söylüyorum" dedi. Bu sözlerden sonra alanda alkışlar koptu.

İlk kez böyle bir sevgi gördü! Djokovic, destek gördüğü maçı kaybedince gözyaşlarına engel olamadı

Son Dakika Spor İlk kez böyle bir sevgi gördü! Djokovic, destek gördüğü maçı kaybedince gözyaşlarına engel olamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kamp Yerleri: Tarihin en antipatigi beter olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement