Jorge Mendes: Ronaldo Barça'da Oynasa... - Son Dakika
Spor

Jorge Mendes: Ronaldo Barça'da Oynasa...

Jorge Mendes: Ronaldo Barça\'da Oynasa...

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldız hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu!

28.12.2013 14:14

Real Madrid'in dünya yıldızı Cristano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizliyi öve öve bitiremedi.

A Bola TV'ye konuşan Mendes, Ronaldo ile Messi kıyaslaması hakkında konuşurken, "Ronaldo gibi bir futbolcu 500 yılda bir gelir. Barcelona dünyanın en iyi futbol takımı. Eğer Ronaldo Barcelona'da oynasaydı her sezon 120 gol atardı. Ronaldo tartışmasız gelmiş geçmiş en iyisi." diye konuştu.

Bazı kesimlerin Ronaldo'yu kibirli ve kendini beğenmiş olarak görmesini de yorumlayan Mendes, "İnsanlar onu tanımadan yargılıyorlar ve ben de bunu küstahça buluyorum. O hırslı, istekli, çalışkan ve çok profesyonel biri. Antrenmanlara herkesten bir saat önce gelip herkesten sonra çıkar. Sonra evine gider dinlenir. Sonra tekrar antrenman yapar. Herkesle de iyi geçinir." ifadelerini kullandı.

Seneler önce Sporting Lizbon'da forma giyerken İtalya ve İspanya'dan da oyuncuya talip olanların olduğunu ifade eden Mendes, "Ronaldo bu teklifleri değerlendirmedi, çünkü daha fazla tecrübe kazanması gerektiğine inanıyordu. Onun Portekiz'den ayrılma kararı almasının tek sebebi Alex Ferguson oldu. Oyuncu kişiliğini ona Ferguson kattı." dedi.

Ronaldo bu sezon 21 resmi maçta 27 gol attı. Bu goller 9'unu Şampiyonlar Ligi'nde kaydett.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Jorge Mendes: Ronaldo Barça'da Oynasa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement