Kayseri Erciyesspor, Elazığspor'u 1-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Elazığspor'u 1-0 Mağlup Etti

Kayseri Erciyesspor, Elazığspor\'u 1-0 Mağlup Etti

Ligin en son sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Elazığspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir değerleme yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 3 puan aldıkları için...

08.11.2013 23:59

Ligin en son sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Elazığspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında bir değerleme yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. İki takımın da iyi mücadele ettiğini belirten Çapa, "2 takım da iyi mücadele etti. Ligin alt sıralarından kurtulma adına iyi bir mücadeleydi. Kazandığımız için mutluyuz Elazığspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Kayseri Erciyesspor futbolcular Kaleci Bojan ve Traore 3 puan almanın sevindirici olduğunu belirtti.

Elazığspor futbolcular Serdar Gürler ve Tıdıane Sane de maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti. Serdar yaptığı değerlendirmede, "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Çok iyi bir oyun sergiledik. Golden sonra bütün takımın gardı düştü. Ama taraftarımız Erciyes Erciyes diye bağırmaya başladı. 15 dakika vardı maçı çevirebilirdik ama taraftar desteğini arkamızda göremedik çok üzgünüm. 3 puan kaybettik ama üzüldüğüm nokta taraftarımızı kaybediyor olmamız. Taraftarımız bize destek olsun" şeklinde konuştu.

Sane de konuşmasında, "Çok zor bir maçtı iki takım için de önemliydi. İlk yarıda iyi oynadık ilk golden sonra oyundan düştük. Hayal kırıklığı içerisindeyiz. Herkesin yaptığı hatadan ders çıkarmalı ve önümüzdeki maçlarda galibiyete ulaşacağız" dedi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu da, "Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarıda iyiydik önde baskı kurduğumuz zamanlarda etkili olduk. Hava toplarında daha etkili olabilirdik. Oyun bizim lehimizeydi. Golü bulabilseydik kazanabilirdik. Kırmızı kart oyunu değiştirdi. Sayısal eksiklik olduğu için toparlanmamız zor oldu. En kötü şartlarda beraberlikle bitmeliydi. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bütünlük sağlamamız lazım. Yeni ekibiz. Futbolcuları en iyi şekilde motive etmeye çalışıyoruz. Umarım 15 gün sonraki maçta bir çıkış yakalayabiliriz" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Elazığspor'u 1-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement