Kevin Garnett: "Şu Anda Çok Motiveyim" - Son Dakika
Spor

Kevin Garnett: "Şu Anda Çok Motiveyim"

Kevin Garnett: "Şu Anda Çok Motiveyim"

NBA’deki 20. sezonuna hazırlanan Kevin Garnett, Brooklyn Nets’in medya gününde emeklilik ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.09.2014 10:05

Kevin Garnett’in 1995 yılında, Minnesot Timberwolves ile başlayan NBA kariyeri en az bir sene daha sürecek. 38 yaşındaki oyuncu emeklilik ile ilgili kararı sene sene düşündüğünü söylerken, “Öyle günlerim oldu ki basketbol oynayasım, sahaya çıkasım yoktu. Ama artık yola devam etme zamanı. Olay aslında bu değil. Şu anda çok motiveyim. Geçen sezondan daha iyi sezon geçireceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Garnett, emeklilik ile ilgili de düşüncelerini paylaştı: “Özellikle de hedeflerine ulaşamadığınız zaman emeklilik hep bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. İtiraf etmeliyim ki son üç senede emekliliği ciddi ciddi düşündüm. Ama benim için karar evet ya da hayırdan oluşuyor. 50-50 ya da kararsız değilim. Ben bir işe bağlıysam onu sonuna kadar sahiplenirim. İşte bu kadar basit.”

19 yıllık NBA kariyerinde %49.7 şut isabetiyle oynayan Garnett, geçen sezon elde ettiği %44.1 şut isabet oranıyla kariyerinin en düşük rakamına ulaşmıştı. Sayı anlamında da en kötü sezonunu geçiren 38 yaşındaki oyuncu sezonu 6.5 sayı ortalaması ile kapattı. Kariyer ortalaması ise 18.6 idi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kevin Garnett: 'Şu Anda Çok Motiveyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement