Teknik Direktör Tütüneker: Maçta İlk Yarı Top Bizde Kalmadı - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Tütüneker: Maçta İlk Yarı Top Bizde Kalmadı

Teknik Direktör Tütüneker: Maçta İlk Yarı Top Bizde Kalmadı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "İki puan kaybettik, önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız." dedi.

22.03.2014 18:40  Güncelleme: 18:53

Maçın ardından - Sağlam ve Tütüneker - RİZE

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Tütüneker: "İki puan kaybettik, önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız"

- Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam: "İki takım için de adil bir sonuç oldu"

RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, "İki puan kaybettik, önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça üç puan düşüncesiyle çıktıklarını belirterek, "Maçta ilk yarı top bizde kalmadı. Çok geride kaldık. Sıkıntılar yaşadık ve ileride hareketlilik yaşayamadık. İkinci yarıda daha iyiydik. Özellikle son 15 dakika daha iyiydik. Biz de kazanabilirdik, rakip de kazanabilirdi. Eskişehirspor sürekli hatalarımızı bekledi. Hızlı hücumla çıkmak istedi. Genel anlamda maç sonu bir puan, sonuna kadar devam edeceğiz. İki puan kaybettik, önümüzdeki maçlarda telafi etmeye çalışacağız" diye konuştu.

Eskişehirspor gibi iyi bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Tütüneker, "Çok kolay maç oynamadık. Pozisyona girmekte zorlandık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz lazım. Bunları değerlendiremeyince 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Kanatlarda sıknıtımız var. Sercan, hastalığı nedeniyle yeni aramıza katılıyor. Sakatlıklar bizi etkiliyor" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor orta saha oyuncu Tevfik Köse ise kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Eskişehirspor iyi bir ekip. Üç puan için oynadık ama 1 puan da yarışta önemli. Artık Akhisar Belediyespor maçına iyi hazırlanmak zorundayız. Takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Bazen 1 puana da sevinmemiz gerekiyor. Bugün öyle bir maç oynadık" dedi.

Ümit Korkmaz ise beraberliğin istedikleri sonuç olmadığını ama başlarını öne eğecek bir sonuç da almadıklarını dile getirdi.

-Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ligdeki konumları itibarıyla kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak, "Buradan alacağımız sonuç kupa maçı öncesi moral olacaktı. Kaybetmemek önemliydi ama kazanacak pozisyonlarımız da vardı. Direkten dönen topumuz da vardı ama son saniyede de kaybedebilirdik. İki takım için de adil bir sonuç oldu. Her şeye karşı alınan 1 puandan memnunum. Kupa maçı öncesi moral oldu" dedi.

Çok zor bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Sağlam, "Alt sıralardan çıkmak için canla başla mücadele eden bir ekip. Bu durumdaki bir takımın dolu türbinlere oynaması lazım. Futbol dolu türbinlere oynanıyor. Çaykur Rizespor iyi bir takım ve iyi mücadele ettiler. Her iki ekip de 1 puandan mutludur. Bir Karadenizli olarak inşallah daha dolu türbinlere oynarlar" diye konuştu.

Akaminko'nun kırmızı kartının haksız olması durumunda kendilerini çok üzeceğini kaydeden Sağlam, en kritik bölgede önemli oyuncuyu kaybettiklerini sözlerine ekledi.

Eskişehirspor'un orta saha oyuncusu Erman Kılıç, iki takımın da istediği oyunu oynayamadığını ifade ederek, "Mücadele olarak iyi oyun oldu. Her iki takım da kazanabilirdi ama beraberlik en doğru sonuçtu. Çaykur Rizespor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Serol Demirhan ise iki takımında kazanma adına oynadıklarını ama başaramadıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Tütüneker: Maçta İlk Yarı Top Bizde Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement