Manisa Demirci'de 2 yeni halı saha hizmete açıldı - Son Dakika
Spor

Manisa Demirci'de 2 yeni halı saha hizmete açıldı

Manisa Demirci\'de 2 yeni halı saha hizmete açıldı

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Ahmetler ve Köylüce mahallelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 2 yeni halı saha hizmete girdi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçedeki spor yatırımlarının devam ettiğini belirterek, halı sahaların güneş enerjisi ile aydınlatıldığını ve gece spor yapma imkanı sağlandığını söyledi. Ayrıca, ilçeye 6 tenis kortu ve çok amaçlı bir spor kompleksi yapılacağı da duyuruldu.

23.08.2023 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı kırsal mahalleler Ahmetler ve Köylüce'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan 2 halı saha hizmete açıldı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, spor altyapısını güçlendirmek amacıyla ilçedeki spor yatırımlarının sürdüğünü kaydetti.

İlçede son olarak Ahmetler ve Köylüce mahallelerine halı saha yapıldığını kaydeden Selçuk, toplamda Demirci merkezde 4, kırsal mahallelerde 11 halı sahanın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete alındığını belirtti.

Selçuk, Kargınışıklar ve Esenyurt mahallelerine halı saha yapım ihalesinin de kısa sürede yapılacağını aktararak, şunları kaydetti:

"Halı sahalarımıza güneş enerjisi ile aydınlatma yaparak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın gece de spor yapabilmelerini sağladık. Bakanlığımız ve belediyemiz işbirliği ile ilçemize 6 tenis kortunu da yaparak ulusal bazda tenis turnuvaları düzenliyoruz. Yine belediyemizin girişimleri ile ilçemiz Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi'ne içinde tenis, futbol, voleybol, bocce ve ok atış poligonu birçok spor aktivitesinin yapılacağı yeni bir yatırımın önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisa Demirci'de 2 yeni halı saha hizmete açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement