Medical Park Antalyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

25.02.2014 20:44  Güncelleme: 20:42

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Hansa Subaşı Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmanda futbolcular koşunun ardından açma-germe ve ısınma çalışması yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Insa, Enoh ve Giray Kaçar takımdan ayrı çalıştı. Sakatlıkları bulunan Boom ve Tita antrenmana katılmadı. Boom ve Enoh'un Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi. Pas ve 5'e 2 çalışmanın ardından antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçı galip bitiren Semih'in takımı gazetecilere poz verdi.

"MAÇA CİDDİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ"

Kırmızı-beyazlı takımın başarılı forveti Senegalli Lamine Diarra, Beşiktaş maçına ciddi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Ligdeki konumları açısından Beşiktaş maçının önemli olduğunun altını çizen Diarra, "Sıralamadaki yerimiz çok iyi değil. 3 puana ihtiyacımız var. Bütün motivasyonumuz bu maçı kazanmakla alakalı. İnşallah kazanacağız" dedi.

Diarra, gol kaçırması ile ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Gol atmayla alakalı olarak, ufak bir problem olduğunun ben de farkındayım. Fakat bu durum bazen forvet oyuncularında yaşanabiliyor. Ben de bu sorunu gidermek için çalışıyorum. İnşallah bu hafta gol atarak bu durumu bitiririm."

Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktıklarını hatırlatan Diarra, "Kupada istediğimiz şeyleri yaptık. Ama isteğimiz final oynamak. Bunun için savaşacağız, çabalayacağız. Ama bizim için önemli olan konu aslında lig. Ligdeki durumumuzu düzeltip ondan sonra kupaya bakmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement