Metin Öztürk, dünyaca ünlü hocayla anlaştı! - Son Dakika
Spor

Metin Öztürk, dünyaca ünlü hocayla anlaştı!

Başkanlık seçimine sayılı günler kalan Galatasaray'da adaylardan Metin Öztürk'ün, dünyaca ünlü hoca Marcelo Bielsa'yla anlaştığı ifade edildi. Bilindiği üzere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vitor Pereira'yla anlaşmadan önce yaptığı açıklamada, "Bielsa seviyesinde hoca bakıyoruz" diyerek deneyimli teknik direktörü Türkiye'de gündeme taşımıştı.

07.04.2022 17:37  Güncelleme: 17:42

Galatasaray'da seçime sayılı günler kala başkan adaylarından Metin Öztürk, camiayı ayağa kaldıracak bir hamle hazırlığı içerisinde.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARDIĞI İDDİA EDİLDİ

Fotomaç'ın haberine göre, Galatasaray'da iki adaylı seçime kısa bir süre kaldı. Bir tarafta Galatasaray Lisesi mezunu Eşref Hamamcıoğlu diğer tarafta Metin Öztürk. İki aday da Torrent ile devam etmeyi düşünmezken, camiayı heyecanlandıracak bir teknik adam getirmenin planlarını yapıyor. Hamamcıoğlu, Rudi Garcia ile çalışmayı düşünürken Öztürk'ün adayının ise Marcelo Bielsa olduğu iddia edildi. Öztürk'ün Arjantinli hocayla görüş alışverişinde bulunduğu ve prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

"KALİBRE OLARAK BİELSA SEVİYESİNDEKİLERE BAKIYORUZ"

Takımın başına Vitor Pereira'yı getirmeden önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bielsa çok ifade edilen hoca fakat kendisiyle henüz bir temas olmadı. Kalibre olarak onun seviyesindekilere bakıyoruz." diyerek Arjantinli hocayı, Türkiye'de gündeme getirmişti.

Metin Öztürk, dünyaca ünlü hocayla anlaştı!

Son Dakika Spor Metin Öztürk, dünyaca ünlü hocayla anlaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement