Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu Açıklaması

Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu Açıklaması

"Yeni transferi kombine ve düzenlediğimiz çekilişin bilet satışlarına göre düşünebiliriz"

19.09.2013 18:40

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, "Yeni transferi kombine ve düzenlediğimiz çekilişin bilet satışlarına göre düşünebiliriz" dedi.

Kumuşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Olin Edirne'nin sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

Hazırlıklar kapsamında 20-22 Eylül arasında Mimar Sinan Spor Salonunda "Olin Turnuvası" adı altında 4'lü basketbol turnuvası düzenleyeceklerini belirten Kumuşoğlu, turnuvaya Trabzonspor Basketbol, Uşak Sportif ve Yunanistan'ın PAOK takımlarının katılacağını ifade etti.

Ücretsiz olarak organize edilecek turnuvaya tüm basketbolseverleri davet ettiklerini aktaran Kumuşoğlu,  "Hafta sonu Edirne'de bir basketbol şöleni yaşanacak. Bu şölene ortak olmak isteyen herkesi Olin Edirne'ye destek vermek üzere Mimar Spor Salonu'na bekliyoruz" dedi.

Kumuşoğlu, Olin Edirne- Büyükçekmece hazırlık maçında ayak baş parmağından sakatlanan takım kaptanı Reha Öz'ün, lig başlayan kadar hazır hale geleceğini dile getirdi.

Oyuncuların her geçen gün birbirine uyum sağladığını ifade eden Kumuşoğlu,  "Önümüzde sezonun açılmasına bir aylık süre var. Eğer şehirden daha kuvvetli destek ve katılım görürsek hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapabiliriz. Yeni transferi kombine ve düzenlediğimiz çekilişin bilet satışlarına göre düşünebiliriz. Maalesef şu aşamaya kadar istediğimiz sonuçları elde edemedik" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Olin Edirne Yönetim Kurulu Başkanı Kumuşoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement