Orduspor, Karşıyaka'yı Geçemedi - Son Dakika
Spor

Orduspor, Karşıyaka'yı Geçemedi

Orduspor, Karşıyaka\'yı Geçemedi

PTT 1. Liginde Fikret Yılmaz’ın istifasının ardından göreve gelen ve takımla iki günlük bir çalışma yaparak Karşıyaka maçına çıkan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bir puana sevindiklerini belirtti.

05.10.2014 19:42

PTT 1. Liginde Fikret Yılmaz'ın istifasının ardından göreve gelen ve takımla iki günlük bir çalışma yaparak Karşıyaka maçına çıkan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bir puana sevindiklerini belirtti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, takımla iki günlük bir çalışma yaparak maça çıktıklarını belirtti. Futbolcuların iyi bir mücadele çıkardıklarını belirten Sözeri, maçı kazanabilecek pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini söyledi.

Futbolcuların çıkardığı mücadeleden memnun olduğunu belirten Sözeri, "Karşıyaka ligimizin en güçlü takımlarından birisi. Sevindirici olan gol yemeden bir maçı bitirdik en azından. Çünkü demoralize bir durum oluşmuş takımın üzerinde. Şimdi özgüven geldi, öncelikle gol yememeyi hallettik. Sonradan gol atmayı da halledip daha sonra bunları birer birer puandan sonra üçer puana dönüştürüp en kısa zamanda yukarılara çıkmayı hedefliyoruz. 3-4 maç geçtikten sonra hedeflerimiz nedir onu daha rahat konuşabiliriz" dedi.

Takımda halen eksiklikler bulunduğunu belirten Sözeri, Martin Mutumba, Tandia ve Bilal'ın takıma katılmasıyla daha rekabet edilebilir ve alternatifli bir kadro ortaya çıkabileceğine de dikkat çekti.

KARŞIYAKA HAKEMDEN DERTLİ

Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Göksu, maçın hakemlerinden dert yandı. Maçta iki tarafında kazanmak için oynadığını, ancak oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirten Göksu, "Özellikle 87. dakikada gol yapabileceğimiz pozisyonda hakem ofsayt diye oyunu durdurdu. Bize göre bu pozisyon ofsayt değildi. Bu gollük pozisyonu gole çevirebilseydik maçtan 3 puanla dönecektik. Ama bir puanda önemli" dedi.

Maçın hakemlerini de eleştiren Göksu, "Hakem kardeşlerimizin biraz daha dikkatli olmaları lazım. Aynı hareket iki tarafta da oluyor. Ama bizim tarafa kart çıkıyor. Bu nasıl bir düşüncedir. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olurlar. İnşallah iyi oynayan takımların puanlarını çalmazlar" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Karşıyaka'yı Geçemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement