Periler Sahada Değil Okulda Terledi - Son Dakika
Spor

Periler Sahada Değil Okulda Terledi

Periler Sahada Değil Okulda Terledi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, gençlere spor sevgisi aşılamak için Başöğretmen Ortaokulu'nda düzenlenen söyleşiye katıldı.

10.05.2013 18:34

Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, gençlere spor sevgisi aşılamak için Başöğretmen Ortaokulu'nda düzenlenen söyleşiye katıldı.

Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve sezonu 3'üncü bitirip, play-Off'larda yarı final oynama başarısı gösteren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Baş antrenörü Mehmet Erdinç, Teknik Menajer Sümer Gökşingöl, Antrenör Çağrı Demir ile sporcular Whitney Edwina Jones, Ayşenur Aslan ve Gamze Türkoğlu, Başöğretmen Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Gençlere spor sevgisi aşılamak amacıyla düzenlenen söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Baş Antrenör Mehmet Erdinç, alt yapıdan yetişen oyuncularla ve tecrübeli isimlerle birlikte ligi 3'üncü sırada bitirip, play off'larda yarı finallerinde oynama başarı gösteren takımla 1. Lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Gençler Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını ve ilk 8'e girmeyi hedeflediklerini ifade eden Erdinç, kulüp, okul ve aile işbirliğiyle yaptıkları altyapı çalışmalarının herkese açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğrencilerin soruları üzerine Türkiye ve Amerika'da altyapı ve idman çalışmalarında kıyaslama yapan sporcu Whitney Edwina Jones ise, her iki ülkede de gerek altyapı gerekse antrenman korularında bir fark olmadığını Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde de çok profesyonel bir ekiple çalıştığını söyledi.

(MŞ)

10.05.2013 17: 42: 44

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Periler Sahada Değil Okulda Terledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement