Samsunspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da 3 Puan Sevinci

Samsunspor\'da 3 Puan Sevinci

Samsunspor'da futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "İkinci devreye İstanbul Büyükşehir Belediyesporu yenerek moralli başladık." dedi.

13.01.2014 12:01  Güncelleme: 12:16

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "İkinci devreye İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek moralli başladık" dedi.

Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında sahalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olduklarını, bunun rövanşını da deplasmanda 3-1 kazanarak aldıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında hem rövanşı hem de haklı bir galibiyet aldıklarını anlatan Soğuk, şöyle konuştu:

"İkinci devreye İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek moralli başladık. Play-off yolunda önemli bir galibiyet. Devre arasında bu maça üst düzeyde konsantre olmuş ve hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Bunun için teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum.  İkinci devre fikstürüne baktığımızda 9 maçı sahamızda oynayacağız. Bu maçları kazanabilirsek arzu ettiğimiz yerde ligi bitirebileceğimize inanıyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında alınan galibiyetin anlamlı hale gelmesi için sahalarında oynayacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını da kazanmak zorunda olduklarına işaret eden Soğuk, "Aynı konsantre ve aynı mücadele azmiyle TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına  hazırlanacağız. Kendi sahamızda taraftarımızın da büyük desteğiyle bu maçı kazasız geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ara transfer döneminde Adanaspor'dan Tuna Üzümcü ve Kahramanmaraşspor'dan Zafer Özden'i transfer ettiklerini hatırlatan Soğuk, "Bu transferler play-off sürecinde bize önemli katkı sağlayacak ve takım içinde rekabeti artıracak. Ayrıca ekonomik dengeleri bozmadan forvet bölgesine bir oyuncu daha kazandırabilirsek takımımız daha güçlü hale gelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement