Samsunspor'da Oyuncular Süper Lig İçin İddialı - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Oyuncular Süper Lig İçin İddialı

Samsunspor\'da Oyuncular Süper Lig İçin İddialı

Savunma Oyuncusu Canberk Aydın "Samsunspor'un kesinlikle ilk 6 içine gireceğine inanıyorum ama ilk 2 takımın içine de girebiliriz." dedi.

18.02.2014 12:15  Güncelleme: 12:16

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un savunma oyuncusu Canberk Aydın, "Samsunspor'un kesinlikle ilk 6 içine gireceğine inanıyorum ama ilk 2 takımın içine de girebiliriz" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kulüp Başkanı Emin Kar'ın göreve geldikten sonra altyapıya büyük önem verdiğini söyledi.

Altyapıdan 12 genç futbolcunun geçen yıl A takıma çağrıldığını anlatan Canberk, "Şansını kullanan bazı futbolcular A takımda kaldı. Kullanamayanlar tekrar altyapıya gidiyor. Ben de bu şansı iyi kullananlardanım. Bu şans devam ediyor, benim gibi genç arkadaşların kendisini geliştirip şansını iyi kullanması lazım" diye konuştu.

"Samsunspor'un vazgeçilmez oyuncusu olmak istiyorum"

Hedefleri hakkında bilgi veren Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikli hedefim Samsunspor'un vazgeçilmez oyuncusu olmak. Ondan sonra kulübüme para kazandırıp daha üst liglere gitmek istiyorum. Özellikle Avrupa'da oynamak istiyorum. Arkadaşlarım beni Barcelona'daki Daniel Alves'e benzetiyor. Ben de onu örnek alıyorum. Türkiye'de benim mevkimde oynayan Gökhan Gönül var. Çok başarılı bir oyuncu ancak ben Gönül'ün savunma yönünü beğenmiyorum."

Samsunspor'un ligdeki hedeflerini tutturma noktasında iyi bir yükseliş gösterdiğini dile getiren Canberk, "Son 9 maçtır yenilmiyoruz. Samsunspor'un kesinlikle ilk 6 içine gireceğine inanıyorum ama ilk 2 takımın içine de girebiliriz. Böyle bir şansı da yakaladık. Bunu lig sonunda göreceğiz" ifadelerini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Oyuncular Süper Lig İçin İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • macit: yolun açık olsun canberk seni zevkle izliyoruz, samsuna vereceğin daha çok şeyler var.çok çok çalış. 1 0 Yanıtla

Advertisement