Şanlıurfaspor'da 1 Transfer Daha - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da 1 Transfer Daha

Şanlıurfaspor\'da 1 Transfer Daha

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Adanaspor’dan Veli Kızılkaya ile 1 yıllığına anlaştı.

20.06.2014 16:46

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Adanaspor'dan Veli Kızılkaya ile 1 yıllığına anlaştı.

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada önceki sezon Adanaspor forması giyen Veli Kızılkaya ile 1 yıllığına anlaşıldığı duyuruldu. İstanbul'da kendisini sarı-yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Veli Kızılkaya, Şanlıurfaspor'da oynamaktan mutlu olacağını ifade etti.

Şanlıurfaspor As Başkan ve Kulüp Sözcüsü Nabi Kırmızı, 2. Başkan Aslan Akyürek, Futbol şube sorumluları Maruf Güneş ve Nihat Kırmızı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde Veli Kızılkaya, Şanlıurfaspor forması ile poz verdi. Kütahya İl Özel İdarespor'da futbola başlayan Kızılkaya, sırasıyla Kütahyaspor, Kahramanmaraşspor, Bucaspor, Kayseri Erciyesspor, Boluspor, Göztepe ve son olarak Adanaspor formalarını giydi. Hırslı futbolu ile dikkat çeken ve stoper mevkiinde oynayan başarılı futbolcu, geçen sezonun ilk 6 maçında cezası nedeniyle takıma giremezken, daha sonra 25 maçta forma giymişti.

Şanlıurfaspor, transferdeki suskunluğunu Trabzonspor ve Sivasspor'dan 3 futbolcuyu transfer ederek bozmuştu. Şanlıurfaspor'da prensipte anlaşılan Trabzonspor'un genç futbolcuları Göksu Albas ve Gökhan Alsan ile resmi sözleşme imzalandı. Genç futbolcular, Şanlıurfaspor forması giyerek, sözleşmeyi imzaladı.

Öte yandan, prensipte anlaşılan Sivasspor'lu Abdülkadir Özgen'le de kısa bir süre içerisinde sözleşme imzalanması bekleniyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da 1 Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement