Şanlıurfaspor'da Gündem Toplantısı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Gündem Toplantısı

Şanlıurfaspor\'da Gündem Toplantısı

Sezon sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Şanlıurfaspor Yönetimi, altyapı ve transfer konularını görüşmek üzere toplandı.

08.06.2013 11:40  Güncelleme: 11:52

PTT 1. Lig'de mücadele eden ve sezon sonrası ilk toplantısını gerçekleştiren Şanlıurfaspor Yönetimi, altyapı ve transfer konularını görüşmek üzere toplandı.

Şanlıurfaspor tesislerinde gerçekleşen toplantı, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu başkanlığında yapıldı. Başkan Fethi Şimşek'in il dışında olması nedeniyle katılamadığı toplantıda; altyapı, transfer, Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, idari işler yönetimi gibi hususlar görüşüldü.

Toplantıda, altyapı ile ilgili çalışmalar görüşülerek, yürütülen çalışmaların yaz sezonunda daha da hızlandırılması gerektiği belirtildi.

Futbol okulunu ve akademi ligi seçmelerinin Mayıs tarihinde GAP Arena yan sahada yapılacağı, ilçelerde dahil olmak üzere tüm ilden müracaatların kabul edileceği aktarıldı.

İdari işlere ait yönetimin ve transfer çalışmalarının da görüşüldüğü toplantıda, Şanlıurfaspor'un basketbol takımının kurulmasına da karar verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Gündem Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement