Şanlıurfasporlu Futbolculardan Belediye Başkanı Güvenç'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Şanlıurfasporlu Futbolculardan Belediye Başkanı Güvenç'e Ziyaret

Şanlıurfasporlu Futbolculardan Belediye Başkanı Güvenç\'e Ziyaret

Şanlıurfasporlu futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu’na 'hayırlı olsun' ziyaretine gitti.

25.04.2014 16:41

Şanlıurfasporlu futbolcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretine gitti.

Ziyarete Şanlıurfaspor Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş ve kulüp idare amiri Vedat Bucak'ın yanı sıra Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, kulüp müdürü Yılmaz Mızrak, futbolculardan Fevzi Elmas, Abdulhamit Yıldız, Youssef Yeşilmen, Şenol Akın, Mustafa Aşan ve Mehmet Ozan Tahtaişleyen katıldı. İlk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i ziyaret eden Şanlıurfaspor kafilesi, başkan ile yarım saat görüştü. Güvenç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden sportif işler sorumlusu Maruf Güneş, Şanlıurfaspor'a desteklerinin devam etmesini istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ise geçmişte de gelecekte de Şanlıurfaspor'un yanında olacaklarını belirtirken, Şanlıurfaspor kulübünün ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ardından Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon işleri (ŞUSKİ) Genel Müdürü Uğur Büyükhatpoğlu'nu makamında ziyaret eden kafile, Büyükhatpoğlu'na da 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Büyükhatpoğlu, Şanlıurfaspor kulübü yönetim kurulu üyeleri teknik heyet ve futbolculara teşekkür ederken, son haftalarda alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini vurguladı. Aynı zamanda Şanlıurfaspor Başkan vekili de olan Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor'a her anlamda destek olduklarını ve desteklerinin de devem edeceğini ifade etti. Ziyaretin ardından Şanlıurfaspor kafilesini ŞUSKİ binası önüne kadar uğurlayan Büyükhatipoğlu futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ederek, girdiği yerel seçimlerde başkan seçilmiş, yerel seçimler öncesi il Özel İdaresi sekreterliği görevini yürüten ibrahim Büyükhatipoğlu ise kapanan genel sekreterliğin yerine Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü görevine atanmıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfasporlu Futbolculardan Belediye Başkanı Güvenç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement