Sbk-Botaş Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sbk-Botaş Maçının Ardından

Sbk-Botaş Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1.Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) ligin 19.haftasında kendi evinde karşılaştığı BOTAŞ'a 80-89 yenildi.

18.02.2012 18:53

Türkiye Kadınlar Basketbol (TKBL) 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) ligin 19. haftasında kendi evinde karşılaştığı BOTAŞ'a 80-89 yenildi.

Maçın ardından her iki takım antrenörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu. Maçın ardından basın toplantısı yapan SBK Antrenörü Kaan Artun, "Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Bizim takımımız haftada 3 maç oynamaya alışık değil. BOTAŞ ve Kayseri KASKİ sezon başından beri Avrupa kupası maçları oynadıkları için haftada 3 gün maça çıkmaları onlar için daha avantajlıydı. Tabi bizim ilk defa böyle yoğun bir tempodan geçmemiz bizi biraz zorladı. Bugün burada kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk.

Hafta içinde Jayne Appel'in sakatlığı, Melike Bakırcıoğlu'nun yaşadığı hastalık bütün hafta antrenman yapamaması bu oyuncularımızı da etkiledi. Biz zaten çok geniş bir kadrosu olan bir takım değiliz. Benim bütün oyuncularım benim için önemli. Bizim öyle sakat veya hasta olma lüksümüz yok. Artık bu maçı geride bırakmalıyız. Pazartesi gününden itibaren Tarsus Belediye maçına hazırlanmalıyız. Tarsus Belediye de galibiyet alarak ligi en iyi noktada bitirme gayreti içersindeyiz" dedi.

Kazanabilecekleri maçı kaybettiklerini belirten SBK'lı oyuncu Tuğçe Murat, "Artık BOTAŞ maçını unutup önümüzdeki Tarsus Belediye maçına odaklanmalıyız" diye konuştu.

Play-Off sıralaması için önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden BOTAŞ Baş Antrenörü Olcay Orak, "Özellikle ciddi ataklarımız sonrası 3. periyotta 33 sayıya ulaştık. Ayrıca maç boyunca toplam ribaundlardaki üstünlüğümüz ciddi anlamda etken oldu. Zaman zaman çok iyi müdafaalar yaptık. Rakibimizin de zaman zaman atak oynamasına cevap veremedik. Ama kazandığımız için çok mutluyuz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sbk-Botaş Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement