Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, dış transferde 12, iç transferde ise 1 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

25.07.2012 18:55

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, dış transferde 12, iç transferde ise 1 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulübün asbaşkanı Enver Gervan, Tokatspor Adnan Çiçek Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, yeni bir takım kurulduğunu söyledi. Camiadan sabır beklediklerini ifade eden Gervan, "Hedefimize varacağımıza inanıyoruz. Kamuoyunun da buna inanmasını bekliyoruz. Tokatspor'un hedefi üst sıraları zorlamak, mali yapılanmasını sağlama almaktır" dedi.

Genç ve savaşan oyuncuları kadrolarına kattıklarını dile getiren Gervan,

"Uzun vadeli hedefler konuluyor. Tokatspor bu ilin önemli değeridir ve başarılı olması için gece gündüz mesai sarf ediyoruz. Hata yapmamak istiyoruz. Biz süreci en iyi şekilde değerlendirip doğru işler yapmak istiyoruz. Gerçekten kafa yoruyoruz ve destek bekliyoruz" diye konuştu.

Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gürses de 12 futbolcuyla sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Kadrolarında 26 futbolcu olduğunu belirten Gürses, 3-4 futbolcunun takımdan ayrılabileceğini bildirdi.

Açıklamaların ardından dış transferde Erhan Kuşkapan, Emin Yalım, Ercan Güneri, Veysi Durmaz, Haluk Ulaşoğlu, Vedat Aşkan, Taner Arı, Sefa Çağlar Yurteri, Yasin Yeter, Uğur Yanıkdemir, Oğuz Özden ve Gökhan Payal, iç transferde ise Mehmet Dönmezdemir ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu/ Önder Felek

Yayıncı: Ahmet Ekici - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement