Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

15.11.2012 18:54

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Ligin 11. haftasında sahasında İskenderun Demir Çelikspor'u 4-1 gibi net bir skorla yenen sarı-kırmızılı takımda büyük bir sevinç yaşanıyor. İskenderun Demir Çelikspor maçı öncesi oynadığı 3 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak, morallerin bozulduğu sarı-kırmızılı takımda, teknik direktör Gürses Kılıç'ın görevi bırakmasıyla birlikte büyük bir şok yaşanmıştı.

Yaşanan olumsuz tabloyla birlikte İskenderun Demir Çelikspor maçına çıkan futbolcular, güçlü rakibini 4-1 yenerek, bir anlamda olumsuz havayı da dağıttı.

Ligde son 4 haftada 3 beraberlik, 1'de galibiyet elde eden sarı kırmızılı takım, puanını 17'ye çıkararak, beşinci sıraya yerleşti.

Öte yandan ligin on ikinci haftasında deplasmanda Kocaeli temsilcisi Körfez Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takım ara vermeden hazırlıklara başladı. Antrenör Hakan Çalışkan yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımda, İskenderun Demir Çelikspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Maçta görev almayan ve oyuna sonradan dahil olan futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement