Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'da basın sözcüsü İbrahim Özkul, yapılan transferlerden büyük beklentiler olduğunu söyledi.

01.02.2013 13:17

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'da basın sözcüsü İbrahim Özkul, yapılan transferlerden büyük beklentiler olduğunu söyledi. Giresunspor'a ara transfer döneminde 12 futbolcu kazandırdıklarını belirten Özkul, bu futbolcuların ilk sınavlarında umut verdiklerini kaydetti.

İbrahim Özkul, Giresunspor'un ikinci yarıya yeni bir takımla başladığını belirterek, "12 futbolcu transfer edildi. Bu futbolcularımızdan 9 tanesini Tarsus İdmanyurdu karşısında izleme fırsatı bulduk. Bir birini tanımayan bir takım olmalarına rağmen iyi bir mücadele ve futbol ortaya koyarak umut verdiler. Geçen hafta oynadığımız deplasman karşılaşmasının ardından yeni transferlerin bir birini tanıma ve çalışma fırsatı oldu. Bu yüzden hafta sonu evimizde konuk edeceğimiz Bugsaşspor maçında daha iyi bir takım olacağına inanıyorum. Hazırlıkları devam eden Bugsaşspor karşılaşmasına taktik ve çift kale çalışmalarıyla sürdürüyoruz. Kalan 15 maça da final maçıymış gibi hazırlanıp final maçıymış gibi mücadele edeceğiz. Bütün futbolcularımızda bunun bilincindedir" dedi.

Teknik direktör Ergun Penbe ile beklentilerin de arttığına dikkat çeken Özkul, "Teknik direktörümüz Ergun Hoca, ilk yarıda kurulmuş hazır bir takım devralmıştı. Ancak ikinci yarıda hocamızın tavsiye ettiği futbolcuları kadromuza dahil ettik. Bu yüzden ikinci yarıda hocamızın tavsiyesiyle kurulmuş bir takım bulunmaktadır. Kendisinden bizlerin ve camiamızın beklentileri artmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement