Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Kulübü Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt, Altay maçını kazanıp play-off işini yüzde 80 bitirmek istediklerini söyledi.

04.04.2013 17:38

Tokatspor Kulübü Teknik Menajeri Aytunç Bozkurt, Altay maçını kazanıp play-off işini yüzde 80 bitirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor, bay geçirdiği haftanın ardından Altay maçının hazırlıklarına çift kale maç yaparak devam etti. Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda yapılan antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bozkurt, Tokatspor'un grubun en çok gol atan takımı olduğunu ifade ederek, "Buna nazaran kendi kalemizde gördüğümüz gole baktığımız zaman biraz fazla görülebiliyor ama bu tamamen oyun yapımızla alakalı durum. Çünkü takım olarak hücum ağırlık oynuyoruz. Attığımız goller ortada. Her şeyin bir bedeli var çok gol atmak istediğiniz zaman mutlaka kalenizde gol görmeniz gayet normal. Sonuçta maçlarda bir farkta olsa galip gelmek önemli" dedi.

Bozkurt, Altay maçını Tokat seyircisi önünde kazanıp play-off işini yüzde 80 bitirmek istediklerini ifade ederek, "Önemli bir müsabaka. Onlarda 3 puan alıp play-offun içinde bulunmak istiyorlar. Yine çok önemli ciddi bir rakip. İşin yarısını haletlik ama tamamına yakının bu maçta alacağımız 3 puanla bitirmek istiyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement