Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Erganispor, 9 yeni oyuncu katarak kadrosunu güçlendirdi.

18.01.2012 14:07

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Erganispor, 9 yeni oyuncu katarak kadrosunu güçlendirdi.

Pazar günü Küçükçekmecespor'la deplasmanda yapacağı ikinci yarının ilk haftasındaki maçın hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Erganispor'un yeni transferleri basına tanıtılırken, diğer isimlerin eski kulüpleriyle olan işlemlerin bitirilmesinden sonra lisans çıkarılacağı belirtildi.

2. Başkan Cemal Dolu, Beylerbeyispor'dan Hasan Sincar, Anadolu Üsküdar'dan Aykut Kaya ve Gökhan Işıldağ, Denizli Belediyespor'dan Gökhan ve Emrah Cülen, Kastamonuspor'dan Şahin Fırat, Nevşehir Gençlikspor'dan Servet Unat, Kayapınar Belediyespor'dan kaleci Mehmet Koç ile Yeni Diyarbakırspor'dan Özgür Akıncı ile sözleşme imzaladıklarını kaydetti.

"MAÇLARIMIZ ERGANİ'DE OLACAK"

Dolu, Antalya'da sürdürülen kamp çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Kampımız çok yararlı geçti. 15 futbolcu ile anlaştık. Bunların 9'ünün işlemlerini tamamladık. Kampta olan diğer futbolcularla ilgili lisans sorunlarını da aşacağız. Küçükçekmecespor maçına 3 puan için hazırlanıyoruz. Cuma günü İstanbul'a geçeceğiz. Uyum sorununu aşarsak ligin ikinci yarısında ligde kalacağımızı düşünüyoruz. Sahamızla ilgili sorunları çözdük. İkinci yarıda 9 maçı Ergani'de yapacağız. Bu da bizim için avantajdır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement