Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, deplasmanda oynadığı Yeni Yozgatspor maçının son 10 dakikasında 3 gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldı.

01.04.2012 12:20

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, deplasmanda oynadığı Yeni Yozgatspor maçının son 10 dakikasında 3 gol yiyerek sahadan mağlup ayrıldı.

Deplasmanda oynadığı Yeni Yozgatspor maçında son 10 dakikaya 0-0 giren kayapınar Belediyespor, 80. dakikadan sonra kalesinde 3 gol görerek sahadan mağlup ayrıldı. Kayapına Belediyespor bu sonuçla küme düşme potasından uzaklaşma şansını tehlikeye soktu.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, deplasmandan mağlup ayrılmanın üzücü olduğunu belirterek, "Rakibimiz Yeni Yozgatspor karşısında maçın 80. dakikasına kadar başa baş bir oyun sergiledik. Ama ne yazık ki son dakikaların verdiği rehavet yüzünden yediğimiz gollerle sahadan 3-0 yenik ayrıldık. Rahatlıkla puan veya puanlar alacağımız bu maçımızdan mağlup ayrılmamız bize bir ders olmalı. Adeta şoke olduk. Kayapınar Belediyespor olarak ligin tehlikeli yerinin 1 basamak üzerindeyiz.

Rakibimiz Ankara Demirspor ile aramızdaki puan farkını 1'e indirdik. Artık çok dikkatli olmalıyız. Bu yenilgiyi beklemiyorduk" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement