Spor Toto 3.lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcisi Turgutluspor’da teknik direktör sorunu çözüldü ve geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Mustafa Yücedağ ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

09.07.2015 16:32

Spor Toto 3.Lig 1.Grup temsilcisi Turgutluspor'da teknik direktör sorunu çözüldü ve geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Mustafa Yücedağ ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen Hollanda patentli futbol adamı, Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın tercümanlığını yapmıştı. Ajax alt yapısında yetişen ve uzun yıllar futbolcu olarak Türk futboluna hizmet eden Yücedağ, 1. adam olarak Şekerspor'dan sonra 2. kez teknik direktörlük görevine getirildi.

Turgutluspor Irlamaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, kulüp başkanı Hakan Sezer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yeni sezon öncesi zirve hedeflerinin olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Mustafa hocamız ile daha önceden temasa geçmiştik, kendisi Turgutlu'ya gelerek tesislerimiz dolaştı ve prensipte anlaştık ve bugünde sözleşme imzaladık. Mustafa hocamız futbolcu kariyeri olarak kendisini ispatlamış bir isim ve teknik direktörlük konusunda kendisine güveniyoruz. Ajax gibi bir futbol markasının içerisinden gelen hocamız Turgutluspor'a bir sistem getirecektir. Bu sezon büyük hedeflerimiz var zirve için mücadele edeceğiz. Mustafa hocamız savaşan, mücadele eden ve sonuca giden bir takım oluşturacaktır" dedi.

YÜCEDAĞ: " BİZ DEĞİL, RAKİPLERİMİZ TURGUTLUSPOR'DAN ÇEKİNSİN"

2 yıllık sözleşmeye imza atan Mustafa Yücedağ da, "Turgutlu futbol kenti deyimine uyan bir yer, elbette hedeflerimiz var ve hedefimiz zirvedir. Ancak öncelikle sistem getireceğiz, ben hedef olmadan çalışmam, hedef yoksa başarıda yoktur. Turgutluspor'u hak ettiği yere taşıyacağız, Turgutluspor tesisleriyle yapılanmasıyla önemli bir camia ve bizde en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Türkiye'de futbol sistemi diye bir şey yok ve biz buraya sistem kurmaya geldik. Türkiye'de her hoca başka bir sistem getiriyor çalıştığı takıma, futbolda başarıyı getiren şey kulüplerin kendine has sistemleri olmasıdır. Örneğin Barcelona, Ajax, Real Madrid, Manchester, bu takımlar gibi takım sistemine sahip olmalıyız. Buda alt yapılardan geçiyor, alt yapımızdan yetişen genç oyuncularımızla bu sezon hedeflediğimiz noktaya yani zirveye ulaşacağız. Hedef yoksa bende yokum, geçtiğimiz gün grubumuz belli oldu. Bizim kimseden çekincemiz yok, biz kimseden çekinmeyiz rakiplerimiz bizden çekinsin. Biz Turgutluspor'a başarılı olmak için geldik ve başaracağız" dedi.

Öte yandan Yücedağ'ın yardımcılıklarını Turgutluspor alt yapı antrenörlerinden Eray Gülay, uzun yıllar önce Turgutluspor forması giyen Alper Eser yapacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3.lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement