Tekvando Milli Takımı Avrupa Şampiyonası İçin Azerbaycan'a Gitti - Son Dakika
Spor

Tekvando Milli Takımı Avrupa Şampiyonası İçin Azerbaycan'a Gitti

Tekvando Milli Takımı Avrupa Şampiyonası İçin Azerbaycan\'a Gitti

Avrupa Tekvando Şampiyonası’na katılacak olan Türkiye Tekvando Milli Takımı, Azerbaycan’a gitti.

28.04.2014 12:28

Avrupa Tekvando Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Tekvando Milli Takımı, Azerbaycan'a gitti.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından düzenlenen şampiyonaya, 47 ülkeden 363 sporcu katılacak. 1-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonada Türkiye 8 kadın, 8 erkek olmaz üzere 16 sporcu ile tam kadro mücadele edecek.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Avrupa Şampiyonası'na çok iyi hazırladıklarını belirterek, "Şampiyonaya tam kadro ile katılıyoruz. Avrupa Şampiyonası'na büyük önem veriyoruz. Konya'da 1 ayı aşkın bir süre bu şampiyona için kamp yaptık. Şampiyonada çok güçlü ülkelerle mücadele edeceğiz. Bizim de gücümüz belli. Sporcularımız en iyi dereceleri almak için mücadele edecek. 2016 Olimpiyat Oyunları'na giden yolda sporcularımızı ciddi bir sınavda görme şansımız olacak. Azerbaycan'dan ülkemizi gururlandıracak sonuçlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Avrupa Şampiyonası için Azerbaycan'a giden ay-yıldızlı kafilede şu isimler yer alıyor:

Erkekler: "Mehmet Dolaş (54 kilo), Fırat Pozan (58 kilo), Cem Uluğnuyan (63 kilo), Servet Tazegül (68 kilo), Rıdvan Baygut (74 kilo), Yunus Sarı (80 kilo), Ali Sarı (87 kilo), Serdar Yüksel (+87 kilo)."

Kadınlar: "Sümeyye İloğlu (46 kilo), Rukiye Yıldırım (49 kilo), Hatice Kübra Yangın (53 kilo), Dürdane Altunel (57 kilo), Tuğçe Merve Zinal (62 kilo), Nur Tatar (67 kilo), Furkan Asena Aydın (73 kilo), Cansel Deniz (+73 kilo)." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tekvando Milli Takımı Avrupa Şampiyonası İçin Azerbaycan'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement