Tff Karabükspor Sahası İçin Karar Verecek - Son Dakika
Spor

Tff Karabükspor Sahası İçin Karar Verecek

Tff Karabükspor Sahası İçin Karar Verecek

Kardemir D.Ç.Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sahanın futbolcuların oyununu olumsuz yönde etkilediğini ve TFF'nin karar vermesini beklediklerini söyledi.

23.08.2012 14:29

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, sahanın futbolcuların oyununu olumsuz yönde etkilediğini ve TFF'nin karar vermesini beklediklerini söyledi.

Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe, ligin ikinci haftasında yarın akşam oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde gerçekleştirdikleri son idman ve çift kale maç sonrasında sahanın durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Sahanın futbolcularının pas yapışını ve oyun kurgusunu engellediğini söyleyen Skibbe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) saha konusunda bir karar vereceğini, maçların beklide başka bir sahada oynanabileceğini ifade etti. Skibbe, "Her ne kadar prese ve sisteme dayalı futbol oynasak da Karabükspor futbolcuları Spor Toto Süper Lig'in en iyi pas yapan takımlarından bir tanesidir. Ancak hep birlikte gördük ki, sahamızda futbolcularımız pas yapamıyor ve bu da oyunumuzu olumsuz yönde etkiliyor" dedi.

Trabzonspor yönetimi de Karabükspor maçı öncesi federasyona başvurarak maçın başka bir sahada oynanmasını istemişti.

Karabükspor hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Skibbe, takımına kanatlardan orta yaptırıp forvet oyuncularına da özel bir şut idmanı yaptırdı.

Skibbe, idman sonrasında Galatasaray Kongre Üyesi Adem Çukur ile telefon görüşmesi yaparak, uzun yıllardır dostlukları bulunun Çukur ile hasret giderdi.

İdman sonrası karayolu ile İstanbul'a hareket eden Karabükspor'un 20 kişilik kadrosunda Trabzon maçından bileği burkulan Mabiala yer almazken kadroda "Tomiç, Bora, İlhan, Cernat, Seric, Jahic, Bertul, İshak, Lua Lua, Ceyhun, Kaan, Muhammet, Uğur, Hakan Söyler, Shelton, Birol, Mehmet Yıldız, Bilal, Selim ve Anıl" yer aldı.

Kırmızı mavili takımın Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yarın akşam 21: 00'de Kasımpaşa karşısında oynanacak mücadeleye, muhtemel şu 11 ile çıkması bekleniyor:

" Tomiç, Jahic, Muhammet, Uğur, Seriç, Hakan Söyler, Selim Teber, Cernat, İlhan Parlak, Shelton, Mehmet Yıldız." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff Karabükspor Sahası İçin Karar Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement