Trabzonspor Transfer'de Karasız - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Transfer'de Karasız

Trabzonspor Transfer\'de Karasız

Trabzonspor, ara transfer döneminde transfer yapıp yapmama konusunda kararsız kaldı.

27.12.2012 13:17  Güncelleme: 13:19

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesinin ardından elindeki oyuncu kadrosunun şişkinliğinden şikayet eden Trabzonspor, ara transfer döneminde transfer yapıp-yapmama konusunda kararsız kaldı.

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını hedeflerinin uzağında kalarak tamamlarken, ara transfer döneminin gelmesiyle birlikte kadroya takviye yapılıp-yapılmayacağı tartışılıyor. Sezon başında takıma katılan oyunculardan faydalanılamamasından ötürü kadro şişkinliğinin önüne geçemeyen Karadeniz ekibi, devre arasında oyuncu almaktan çok oyuncu göndermeyi hedefliyor.

Ara transfer döneminde teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor yönetimi öncelikli olarak elindeki kadroyu azaltmaya girecek. Yabancı oyuncu göndermeden yabancı transferine imza atmamayı planlayan Karadeniz ekibinin önceliğinde yerli transferler var. Bordo-mavili takımın ilk hedefinde Eskişehirspor'lu Alper Potuk olurken, devre arasında oyuncusunu bırakma istemeyen kırmızı-siyahlı ekibin sezon sonunda ikna edilmeye çalışılacak. Ersun Yanal'ın Alanzinho isteği ise halen sürüyor.

Bordo-mavili takımın yerli transferlerinde ilk olarak golcü oyunculara öncelik verdiği öğrenildi. Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Mert Nobre bordo-mavili yönetimi listesinde yer alırken, oyuncuyu bırakmak istemeyen Mersin İdmanyurdu bu transfere sıcak bakmıyor. Mert Nobre'nin ardından diğer golcü Cenk Tosun, bordo-mavililer geçtiğimiz sezonda renklerine katmak için girişim yaptığı ancak transferini gerçekleştiremediği Cenk Tosun ile ilgili olarak Ocak ayı ara transfer döneminde de bir girişim daha yapacak. Trabzonspor bu transferi Gaziantepspor'un ısrarla istediği Sapara'ya da bir başka futbolcu takasıyla gerçekleştirebileceği öğrenildi.

EREN DERDİYOK İLE SICAK TEMAS

Marc Janko'dan istediği verimi alamayan Karadeniz ekibi bu bölge için görüştüğü oyuncular arasında Eren Derdiyok da yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Leverkusen'de forma giyen ve bu sezon Hoffenaim'de transfer olan oyuncuya teklifde bulunulduğu belirtildi.

SAPARA'YA TEKLİF YAĞIYOR

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara'ya teklif yağıyor. Ortaya koyduğu performans ile Anadolu takımlarının gözüne giren oyuncunun takımdan ayrılması an meselesi. Gaziantepspor, Orduspor, Mersin İdmanyurdu ve Karabükspor'un istediği oyuncu için bordo-mavili takım pazarlıkların biraz daha kızışmasını bekliyor. Sapara için en iyi teklifi Karabükspor'un yaptığı belirtildi. Sapara'yı oyuncu takasında veya para karşılığında göndermeyi planlayan bordo-mavili yönetimin bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'i ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Transfer'de Karasız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement