Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol 2.Ligi 6.Grup'un ilk haftasında Yalova ekibi Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, evinde Akdeniz Nurçelikspor'u ağırladı.

03.11.2013 17:23

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup'un ilk haftasında Yalova ekibi Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, evinde Akdeniz Nurçelikspor'u ağırladı. Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmayı İstanbul ekibi 4-0 kazanarak 3 puanla başladı.

Akdeniz Nurçelikspor'a 3 puanı getiren goller 21, 27 ve 77. dakikalarda Ümmühan, 89'da da Yağmur'dan geldi.

Ahmet Saraç sahasında oynanan 90 dakikaya iki takımda kontrollü futbol tercihi ile başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda oyunda hakimiyet kuran İstanbul ekibi 21. dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Ümmühan, meşin yuvarlağı ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 6 dakika sonra gol perdesini açan Ümmühan bir kez daha sahne alarak skoru 2-0'a getirirken ilk 45 dakikanın da skorunu tayin etti.

İkinci yarıya skor avantajı ile başlayan Akdeniz Nurçelikspor, Yalova Gençlikspor karşısında üstün futboluna devam etti. Karşılaşmada dakikalar 77'yi gösterdiğinde konuk Akdeniz Nurçelikspor bir kez daha penaltı kazandı. Bir kez daha topu beyaz noktaya diken Ümmühan, skoru 3-0 yaparak takımını iyice rahatlattı.

Maçta son sözü 89. dakikada Yağmur söyledi ve Akdeniz Nurçelikspor, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nü 4-0'lık farklı skorla mağlup ederek Yalova'dan 3 puanla ayrılmayı başardı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement