Türkiye Pist Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Pist Şampiyonası

Türkiye Pist Şampiyonası

Şampiyonanın son ayağı 23 24 Kasım'da İzmir'de yapılacak

22.11.2013 13:29

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2013 yarış takviminde yer alan Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağı 23-24 Kasım tarihinde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde düzenlenecek.

Sezonun son ayağı olması nedeniyle pilotlar için çok daha önemli olan yarışlar sonunda 2013 yılının şampiyonları belli olacak. Türkiye Pist Şampiyonası'nın 7. ayak yarışında 1000 cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C), Bayanlar Kupası ve 125 cc kategorilerinde yarışlar büyük mücadeleye sahne olacak.

Sezonun son yarışı 23 Kasım Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 24 Kasım Pazar günü ise 10 sınıfta şampiyonların belli olacağı yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak.

Türkiye Pist Şampiyonası'nın final ayağının da organize edileceği pistte şov takımı seçmeleri için yapılacak gösteriler hafta sonuna renk katacak.

Teknik, artistik ve bütünlük olarak vereceği notlarla yetenekli sporcuları İstanbul'daki büyük finale gönderecek olan jüride TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, TMF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz Taşkıran ve Dünya Şampiyonu sporcu Kenan Sofuoğlu ile seçmelerin yapılacağı kentin değer verilen önemli kişileri jüride yer alacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Pist Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement