Ünlü Futbolcu Dennis Aogo, Röportajda Soyuldu - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcu Dennis Aogo, Röportajda Soyuldu

Schalke 04'ün Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maça gitmek üzere Köln Havalimanı'na gelen kafilede yer alan Dennis Aogo, burada TV'lere röportaj verirken çantasını kaptırdı.

18.02.2016 14:50

Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'ün bugün Shakhtar Donetsk ile oynayacağı maça gitmek üzere Köln Havalimanı'na gelen kafilede yer alan Dennis Aogo, burada TV'lere röportaj verirken çantasını röportaj sonunda bulamadı.

RÖPORTAJ VERİRKEN SOYULDU

"Çantalarınızı sahipsiz bırakmayın... Sahipsiz çantaları hemen en yakın güvenlik birimine bildirin..." Dünyadaki hemen her havaalanında bu anons duyulur. Hem de uçağa binene kadar defalarca... Ama o kadar çok kişi bu anonsa kulak vermez ki... Bunlardan biri de Schalke'nin sol kanat oyuncusu Dennis Aogo oldu. 29 yaşındaki Nijerya asıllı futbolcu, bugün Shakhtar ile oynayacakları Avrupa Ligi maçı için Lviv'e gitmek üzere Köln Havalimanı'na gelen Schalke kafilesindeydi. Televizyonlara röportaj verirken çantasını bıraktı; soruları yanıtladı ama röportajlar bittikten sonra çantası bıraktığı yerde yoktu.

ŞAKA SANDI AMA YANILDI

Önce takım arkadaşlarının şaka yaptığını düşündü. Fakat pasaportu da çantadaydı ve kısa sürede olayın şaka olmadığı ortaya çıktı. Geçici bir seyahat belgesi düzenlenerek pasaport krizi aşıldı. Kafile uçtuktan sonra Aogo'nun anahtar, kitap, pasaport gibi eşyaları otoparkta bulundu. Ama laptop, para ve bin 500 Euro değerindeki çanta geri gelmedi.

Ünlü Futbolcu Dennis Aogo, Röportajda Soyuldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcu Dennis Aogo, Röportajda Soyuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • çatışma: tümörlü apo selo 2 1 Yanıtla

Advertisement