Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: "Şampiyonu Evine Puansız Göndereceğiz" - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: "Şampiyonu Evine Puansız Göndereceğiz"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: "Şampiyonu Evine Puansız Göndereceğiz"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: "Şampiyonu Evine Puansız Göndereceğiz"

16.12.2010 15:31

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZUMDİCK: "ŞAMPİYONU EVİNE PUANSIZ GÖNDERECEĞİZ"

Ercan ATA/ANKARA, (DHA)

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Bursaspor'u ağırlayacak olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ralf Zumdick, sahadan 3 puanla ayrılarak ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

Bursaspor'u evine puansız göndermek istediklerini belirten Ralf Zumdick, "Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşındaki yenilgiden sonra, deplasmanda Galatasaray'ı yenerek moral bulduk. Yani biz her haftaya sıfırdan başlıyoruz. Bursaspor maçıyla ligin ilk yarısını tamamlayacağız. Çok zor maç olacak. Son şampiyonu son maçta evine puansız göndermek istiyoruz. Gençlerbirliği olarak sahada istediklerimizi yaparsak, üç puan alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Devre arasında transfer için kolları sıvayacaklarını dile getiren Zumdick, "Takıma mutlaka takviye yapacağız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Hocamız Mustafa Kaplan, Belçika ve Avrupa'da oyuncular izledi. Ama şimdi transfer konuşmamız için erken. Bursaspor maçından sonra yönetimimizle bir araya gelip konuşacağız. Ancak Belçika ikinci liginde oynayan Veselinoviç ile ilgileniyoruz ve teklifte bulunduk" açıklamalarında bulundu.

Antalya kampının sakatlıktan kurtulan ve genç futbolcular için çok önemli olduğunu ifade eden Alman teknik adam, "Ligin ilk yarısında sakatlılardan çok çektik. İlk yarıda sakatlıklar takımı çok etkiledi. Ancak genç futbolcularımız daha fazla forma şansı buldu. Onlar da verilen şansı iyi değerlendirdiler. Ligin ikinci yarısında Zec, Mustafa, Jedinak ve Harbuzi gibi oyuncularımız takıma katılacak. Antalya kampı bu açıdan çok önemli. Futbolcularmızın son durumuna orada bakıp, ona göre karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Ankaragücü'nde mevcut yönetimin mahkeme kararı ile yok sayılması konusuna değinen teknik direktör Zumdick, "Ankaragücü'nde yaşananlar hakkında detaylı bir bilgim yok. Ama tabii ki yaşananlar üzücü. Biz Ankara'nın bir diğer takımı olarak onların başarılı olmasını isteriz. Umarım yaşadıkları bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatırlar ve düzene girerler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: 'Şampiyonu Evine Puansız Göndereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement